2777
2789
فکر نمی کنم 😶

دقیقا همینه من از خودم که نمیگم وقتی حقوقتو گرفتی یک پنجمش رو باید بدی فقیر

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا همینه من از خودم که نمیگم وقتی حقوقتو گرفتی یک پنجمش رو باید بدی فقیر

ببین خدا منو ببخشه اگه دروغ بگم نمی‌دونم دقیق کدوم آیه قرآن بود گفته بود که اگه از جنگ غنیمتی پیدا کردین یک پنجمش باید بدید

زکات همون خمس هستش که میشه یک پنجم درامد

نه خمس به مال اضافه میرسه..یعنی اگر پولی داشته باشم و بدون استفاده بمونه و زیادم باشه آخرسال باید خمس بدم..همچنین اگر طلای بدون استفاده داشته باشیم کلن خمس واسه پولداراست

من با شما موافقم فطریه یه مدل از زکاته ،ولی واقعا چرا آنقدر اطلاعاتمون کمه

خوب خیلی از کسانی که اینجا هستن اندازه زکات دادن مال ندارن البته الان خیلی کم شده پرداخت زکات ولی خوب قشرهای که بهشون مربوط میشه بهتر اطلاع دارن مثل طلافروش یا کشاورز

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

ببین خدا منو ببخشه اگه دروغ بگم نمی‌دونم دقیق کدوم آیه قرآن بود گفته بود که اگه از جنگ غنیمتی پیدا ک ...

خدا گفته کسانی که مرا یاد کنند همون نماز و انفاق کنند همون خمس که گفتم نه غمگین میشوند نه میترسند

غنیمته همون دارایی که بدست اورده

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
نه خمس به مال اضافه میرسه..یعنی اگر پولی داشته باشم و بدون استفاده بمونه و زیادم باشه آخرسال باید خم ...

شما اشتباه فهمیدی برو تحقیق کن هر چی درامد داشته باشی بهش خمس تعلق میگیره 

شما اگه تمایل به یادگیری داری باید بری ریشه کلمه عربی رو از دیکشنری انگلیسی دربیاری

از واجبات مالی در دین اسلام است که بر اساس آن، مسلمانان باید مقدار معینی از ۹ قلم کالا برای مصرف در زندگی فقرا و سایر امور عمومی اجتماعی بپردازند. این ۹ کالا عبارتند از نقدین (طلا و نقره)، انعام ثلاثه ( گاو، گوسفند و شتر) و غلات اربعه (گندم، جو، کشمش و خرما). مقدار پرداختی هر یک از این کالاها متفاوت بوده و در فقه تعیین شده است.

زکات از جمله مهم‌ترین واجبات است و تأکید بسیاری بر آن شده است. زکات از فروع دین شمرده شده و در منابع دینی در کنار نماز و جهاد قرار گرفته و یکی‏ از پنج ستون دین است. در ۵۹ آیه قرآن و حدود ۲۰۰۰ روایت به زکات اشاره شده است. در قرآن در بسیاری از موارد از واژه برای اشاره به زکات استفاده شده است و در فقه، زکات را می‌خوانند. 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

زکات مال ،کسی که گوسفند ،گندم و... داره یه مقدار از محصولات سالشو ،میده به فقیر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

خمس حکم تنبیهیه برای اینکه کسی اضافه مالش رو راکد نگه نداره و جامعه رو دچار رکود نکنه. چون وقتی پول در جامعه در گردش باشه همه به خواستشون میرسن و پول هم در گردشه. خلاف این قضیه میشه رکود که تبعاتش وحشتناکه. خمس هم برای ثروتمندان جامعه هست تا کمی از اموالشون رو به نیازمند بدن و فاصله طبقاتی رو اگر شده یک هزارم درصد کمتر کنن

آقا