2777
2789
عنوان

اگه از پسرا سر در میاری کمکم کن🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 72 پست
ببین رک میگم اگ از اول اینجوری نبوده ینی تماس داشته و الان کمرنگ شده شک نکن حسش بهت کم شده پیگیر باش ...

از اپل کم بود ولی ن آنقدر

تا قبل فیلترینگ حتی هر روز تماس تصویری داشتیم:/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهنگ هیچکسه

اها پس برم دانلود کنم ملسی

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
اخه اون موقع خوب شد یه ماهی اینا بعد باز رید

ایندفعه محکم تر و جدی تر باش..زود کوتاه نیا

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من با مشت میکوبیدم تو سینش اینجور موقع ها . اونم میخندید .😂😂💔💔💔

اگه ی سری کارای ک اون میکنه منم بکنم

مثلا با رفیقاش بره پاستور بازی بدون اینک از قبل بهم بگه

منم برم

کار درستیه؟

ینی بعدش منو بیشتر درک میکنه اگه مو خودش باهاش رفتار کنم

اون موقع میخان مخ بزنن الان ک از داشتن هم خیالشون راحته.و دیدنشون راحت تره تا دوستی

خب همین اشتباهمونه دیگه

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...