aramarami مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 عنوان زلزلههههه | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 25 پست کی بود اومده بود تاپیک زده یه نفر پیش بینی کرده ایران زلزله میاد؟؟؟! اصفهان دیروز و امروز زلزله اومده، امروز ساعت 1ونیم بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن 1402/02/05 | 20:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharan80 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 743 سایت زلزله نگاری رو چک کنی همیشه هر ساعت چند تا زلزله جاهای مختلف ایران میاد، اما ریشترش پایینه
مهربون۲ عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 1771 زلزله ایران پیش بینی نمیخواد، ایران روی کمربند زلزله قرار داره. کاملاً واضحه که زلزله میاد.بعدشم با امکانات فعلی بشر، زلزله قابل پیش بینی نیست. لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
thran_naziabad عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1164 زلزله میاد تهران حتمی است 💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 سایت زلزله نگاری رو چک کنی همیشه هر ساعت چند تا زلزله جاهای مختلف ایران میاد، اما ریشترش پایینه اره فک کنم رو 4 و 5 بود بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 زلزله میاد تهران حتمی است اخی عزیزم خدا نکنه بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 زلزله ایران پیش بینی نمیخواد، ایران روی کمربند زلزله قرار داره. کاملاً واضحه که زلزله میاد. بعدشم ب ... خدا کنه اگرم اومد خسارت جانی نزنه بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
cake_paz عضویت: 1398/05/08 تعداد پست: 1299 توروخدادجو ندید 😑هنوووووز هیچ علمی نتونسته زلزله رو پیش بینی کنه ... همهش چرته اون یارو هم گفته غرب ایران زلزله میاد که چرت گفته بازم مرسی اه
fffffffffhf عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 9746 اووه مراقب باش سرچ کردم سایت لرزه نگاری رو دیدم نوشته دیروز یه ۴/۳ حسن اباد اصفهان اومده یه ۲/۹هم اومده واسه امروز هموز نزده ۱۵ دقیقه بعدمیزنه
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 اووه مراقب باش سرچ کردم سایت لرزه نگاری رو دیدم نوشته دیروز یه ۴/۳ حسن اباد اصفهان اومده یه ۲/ ... وای خدایا رحم کنه به همه ی مردم بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 چندریشتر فکر کنم 4 یا 5 بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 یک و نیم زلزله اومده الان تاپیک زدی سره کار بودم تا امدم خونه شد 6بعدم مشغول اشپزی و کارا خونه، وقت نشد زودتر بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن