2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ما هم هم قدیم خیلی بده حسرت خیلی چیزها مونده تو دلم با اینکه من سیزده ساله ازدواج کردم و‌ سنم بال ...

چه ربطی به قد داره؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اتفاقا قیافم خوبه ورزشم میرم تناسب اندامم ردیفه فقط خیلی جدیدا رفتن تو فکر قد

چهره و قد تو ظاهر مرد

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
وای دختر خالم 157 هست نامزدش 185.  من اونا رو مبینم بجاش من افسرده میشم

وای من خیلی دوست داشتم اختلاف قدمون انقدر بود مثلا ۲۵ سانت

ولی با کسی که دوسش دارم ۱۵ سانت اختلاف دارم

احتمالا اونا هم ازین اختلاف لذت میبرن

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
خو‌پس چرا یکیو پیدا نمیکنم دستشو بگیرم بریم سر خونه زندگی البته ترجیحم اینه دختر پیشنهاد ازدواج بده ...

پس داداش من شما حالا حالاها باید بشینی

شما باید پیش قدم بشید ن دخترا

برادر چن سالته؟

ببینم جا داری قد بکشی یا نه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
اصن میخام بدونم دخترا بیشتر چ چیزی از پسرا جلب توجه میکنه مثلا لباس استایل قد چهره کدومش

دخترای قد بلند معمولا ( دوستانِ قد بلند حمله نکنید گفتم معمولا) دوس دارن در کنار مرد قدبلند باشن

کسی که قدش ۱۶۰ حالا یکم بیشتر یا یکم کمتر باشه فکر نمیکنم به اون صورت قدِ ۱۷۵ براش کوتاه باشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
خو‌پس چرا یکیو پیدا نمیکنم دستشو بگیرم بریم سر خونه زندگی البته ترجیحم اینه دختر پیشنهاد ازدواج بده ...

چرا دختر پیشنهاد بده؟ سوالم خیلی دلیل مهمی داره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اصن میخام بدونم دخترا بیشتر چ چیزی از پسرا جلب توجه میکنه مثلا لباس استایل قد چهره کدومش

استایل خیلی تو جذاب بودن تاثیر میزاره 

خیلی تغییر ایجاد میکنه 

قیافه و قد هم تا حدی مهمه 

والا الان مردا بس هیز شدن نمیشه سرتو بگیری بالا 

ی لبخند بزنی فک میکنن داری نخ میدی 

البته همه مث هم نیستن ...

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔