hpsm مدیر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 323 عنوان تاپیک دروغ | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 18 پست چرا واقعا؟ یه عده چه مشکل روحی روانی دارن که از خودشون یه چیزی در میارن این جا میزارن :///چندمین باره نظر میدم بعد میرم تاپیکای طرفو میبینم میفهمم چرت و پرت گفته...ادم حس میکنه طرف احمق فرض کرده همرو.. 1402/02/05 | 17:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hpsm مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 323 تقصیر اونایی هست که بهش پرو بال میدن دوبار تاپیک نزارن کسی کامنت نزاره حالشون جا میاد وای دقیقا ولی باز دوباره که تاپیک میزنن میترکه قشنگ 🤦♀️
hpsm مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 323 درک نمیکنم چرا باید تاپیک دروغ بزنن آخه؟ واقعا مطمئن میشین دروغه؟ سوال منم همینه چرا باید این کارو بکنن:////چه مشکلی دارن؟ بله ادم یه نگا به تاپیکایی که تا حالا زده میندازه کلی گاف از توش در میاره البته خب طبیعیه ادم دروغگو فراموش کارم هست داستاناش قاطی میشه با هم 🙄
hpsm مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 323 نتیجه میگیریم قبل از نظر دادن بریم بقیه تاپیک های استار تر رو بخونیم تا بعدا حس حماقت بهمون دست نده اره من تازگیا همین کارو میکنم 👌
hpsm مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 323 یکی بود تاپیک دعوا با مادرشوهر زده بود و چقدم ناراحت شدیم از برخورد خونواده شوهرش، بعد رفتم تاپیکای ... واییی دقیقا همیناس که حرص میده آدمو 👌😑