2777
2789
عنوان

مادر شوهر

254 بازدید | 17 پست

کلا اینجوریه که همیشه خدا میخواد وسط منو شوهرم باشه 

انقدر جلو شوهرم ننه من غریبم بازی درمیاره شوهرم به هر قیمتی میخواد خوشحالش کنه حتی به قیمت دعوا و بحث بینمون

حس میکنم شوهرم تقصیر نداره مامانش هی میخواد بکشه سمت خودش اینو درحالی که من اصن کاری به کارش نداشتم

مثلا حتما قبل از اینکه بیاد خونه باید بره دست بوسی مامانش وگرنه زنگ میزنه چیشده چرا نیومدی😐

هی برنامه میچینه بریم مسافرت نمیذاره تنهایی بریم حتی واسه سال بعد هم برنامه چیده جلو جلو

مثلا اروم دارم دم گوش شوهرم میگم دلم درد میکنه و اینا فکر کنم پریود شدم بریم لباس بردارم چهار چشی نگا میکنه ببینه چی میگم بعد میگه چی میگین😐

زنگ میزنه میگه هوا خوبه بریم بیرون یا حوصلم سر رفته بریم بیرون نمیگه اقا شاید این دوتا بخوان دوتایی برین

با شوهرشم قهر کرده هر چقدر شوهره نازشو میکشه این اشتی نمیکنه حس میکنم از بعد قهرش بیشتر وسط زندگیمونه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چیکارش کنم 

😂😂

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت باید مدیریت کنه و بگه یروز دیگه میریم امروز خودمون کار داریم  یا مسافرت رو گفت بگه ایندف ...

نمیگه که میخوایم دوتایی بریم🙁

همش دلش میسوزه واسه مامانش که خیلی زحمت کشیده 

ولی دلیل نمیشه بخواد وسط زندگیه من باشه

نمیگه که میخوایم دوتایی بریم🙁 همش دلش میسوزه واسه مامانش که خیلی زحمت کشیده  ولی دلیل نمیشه ...

خب دلسوزی بیخودی داره میکنه بگو منم دلم یجا دو نفره میخواد خسته شدم هرجا میریم مامانتم هست 

بذار زندگی روال عادیشو بره ..خودش خسته میشه ..شوهرتم کم کم دوزاریش میفته 

تازه شروع کرده اخه

مثلا میگم من میخواستم ماهیگیری یاد بگیرم شوهرم دوتا لنسر داشت 

تا فهمید میخوام یاد بگیرم اومد بکیشو برداشت دیگه نداد😐 اون یکیم که دست شوهرم بود 

خب دلسوزی بیخودی داره میکنه بگو منم دلم یجا دو نفره میخواد خسته شدم هرجا میریم مامانتم هست 

خیلی گفتم با ارامش با دعوا

مثلا به نظرت اصن باید با خانواده شوهر مسافرت رفت با نه؟

اره والا

خدایا چی میکشی دختر  همچین مادرای ک چسبیدن ب بچشون اصن واسه چی زنش میدن  خوب نگهشون دارن واسه خودشون 😅😅😅 حالا باز نازم میکنه بلا😂😂😂

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉 

خدایا چی میکشی دختر  همچین مادرای ک چسبیدن ب بچشون اصن واسه چی زنش میدن  خوب نگهشون دارن و ...

اره تقریبا بچه هاشو بچه ننه و لوس بار اورده 

هنوزم یه وقتایی لقمه میذاره دهن شوهرم😐🥲

یه بار دوبار نه ها همیشه 

اره تقریبا بچه هاشو بچه ننه و لوس بار اورده  هنوزم یه وقتایی لقمه میذاره دهن شوهرم😐🥲 یه بار ...

🙄🙄🙄😳😳😳 اینکارا یعنی چی دیگه بچه ک نیس 

از آدمایی که خودشون یهو میزارن و میرن خوشم میاد، شما فکر کن آشغال خودش بره سطل‌آشغال.🎀😉