2777
2789
تازه اعلام کردن دیگه حتما دارن سایتو درست میکنن

آره قرار بود از امروز بزارن ویرایش رو ولی فعلا که خبری نیس

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما طرح یکپارچه اثبات نام کردیم پژو ۱۴۰۳شد تحویل اما الان دیدیم یکسال امد جلوتر

طرح مادران یاعادی؟ باید پول چقد توحساب باشه؟ میتونم شرکت کنم وحتمیه یان؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
طرح مادران یاعادی؟ باید پول چقد توحساب باشه؟ میتونم شرکت کنم وحتمیه یان؟

طرح یکپارچه هست حتمیه اما خوب یکساله یا بیشتر هم تحویل و۱۰۰تومن هم باید تو کارتت باش وحسابتو باید وکالتی کنی

طرح یکپارچه هست حتمیه اما خوب یکساله یا بیشتر هم تحویل و۱۰۰تومن هم باید تو کارتت باش وحسابتو باید وک ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

@کامواصورتی  

سلام عزیزم خوبی 

یکی از آشناهای ما تو این طرح یکپارچه شرکت کرده بود ماشین دراومده به اسمشون بعد ویرایش خودرو

حالا سه روز وقت دارن پول رو بریزن ولی نتونستن پول رو حور کنن میشه انصراف بدن؟تو این مرحله جدید دوباره ثبت نام کنن تااونموقع پول میاد دستشون 

ولی وقتی نگاه کردن دیدن انصراف از طرح هم وجود نداره 

حالا میخواستم بدونم اگه کلا پول رو نریزن همون انصراف حساب میسه؟

و میتونن دوباره ثبت نام کنند یا نه؟

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
@کامواصورتی     سلام عزیزم خوبی  یکی از آشناهای ما تو این طرح یکپارچه شرکت کرده بو ...

نه عزیزم نمیتونن سعی کنیدپولوجورکنن دگه موعدانصراف تموم شده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖