2777
2789
عنوان

دانشگاه تهران یا استان خودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 51 پست
من شهرستان استان کرمانشاهم. خود کرمانشاه و بزنم خیلی بهم نزدیکه  خانوادمم میتونم زود زود ببینم. ...

نه لزوما واقعا

فرصت‌های بکر تو شهر خودت بیشتره

اونجا میتونی حتی به هیئت علمی شدن فکر کنی، یا پست گرفتن، اینجا تا خرخره اشباعه.

میگم اگر رو به پیشرفت باشی، مثل وکیل و استاد دانشگاه و مشاور مرکز مشاوره و ... واقعا شهرستان عالیه.

تهران رقابت بسیار زیادی هست، راحت پروانه وکالت نمیتونی بگیری، هیئت علمی رسما اشباعه، حسابداری که چون با کاردانی و فنی و همچنین مدارک آزاد میشه رفت اصلا شغل پیدا کردن راحت نیست، کلافگی و خستگی و گرونیش میمونه واست.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دانشگاه و ایناش سطح بالاس. بعد اینکه تو تهران کار پیدا کنم خیلی بیشتر درآمد دارم تا شهر خودم 🥺

ببین برای مشاغلی مثل وکالت و مشاوره همه جا درآمد خوب هست. تهران به اندازه ای که درآمدش بالاتره، بیش از اون گرونتره. بماند که تو مشاغلی مثل وکالت و مشاوره با برندسازی تو شهرستان راحت‌تر میتونی پول در بیاری، قبول دارم دانشگاهش سطحش به وضوح بالاتره، ولی تو مسیر موفقیت خودتو ترسیم کن. نهایتا برای ارشد که کوتاهتره، وقتی جای پاتو تو شهر خودت سفت کردی یه سال میای و میری. یعنی حتی دوره پایان نامه ارشد هم شهر خودت باشی برندسازی کنی جا بیفتی.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
نه لزوما واقعا فرصت‌های بکر تو شهر خودت بیشتره اونجا میتونی حتی به هیئت علمی شدن فکر کنی، یا پست گ ...

حرفاتون خیلی درست و منطقیه👌🏻 خواهرم میگه فعلا لیسانس و اینجا یه رشته خوب بخون حالا برای فوق خواستی تهران بزن . اره خواهرم خودش شهر دور بود میگه اگه شهر خودمون بودم راحت میتونستم با دکترام استاد دانشگاه بشم اما اونجا رقابت شدید بوده

ببین برای مشاغلی مثل وکالت و مشاوره همه جا درآمد خوب هست. تهران به اندازه ای که درآمدش بالاتره، بیش ...

من رتبم ۳ هزار بود همه چی قبول میشدم اما برای فرهنگیان موندم بنظرتون اگه امسالم فرهنگیان نیارم  روانشناسی بهتره یا حقوق؟

حرفاتون خیلی درست و منطقیه👌🏻 خواهرم میگه فعلا لیسانس و اینجا یه رشته خوب بخون حالا برای فوق خواستی ...

دقیقااااااا

خب پس نزدیکت مشاور خوب داری😁

دقیقااااااا خب پس نزدیکت مشاور خوب داری😁

اره خوبه خواهرم هست گاهی مشورت میگیرم ❤️ شما دکتری چه رشته ای رو گرفتید؟🥺 وقت داشتید میتونم تو خصوصی چندتا سوال بپرسم؟

من رتبم ۳ هزار بود همه چی قبول میشدم اما برای فرهنگیان موندم بنظرتون اگه امسالم فرهنگیان نیارم   ...

من همسرم وکیله، استرسش زیااااااده، ولی خیلی باحال و پولسازه‌. اگر یه کم روحیه جنگنده و اعصاب داری، وکالت عالیه. اگر نه، با توجه به تغییر فرهنگ مردم، مشاوره هم آینده عالی داره. خواهرم نهایت مشاوره رو انتخاب کرد چون خواهرشوهرشم دکتری روانشناسی گرفته خیلی حال میکنه با کارش.

اره خوبه خواهرم هست گاهی مشورت میگیرم ❤️ شما دکتری چه رشته ای رو گرفتید؟🥺 وقت داشتید میتونم تو خصوص ...

بیا خصوصی 

اینحا ممکنه شناسایی بشم

چشم

امیدارم کمکی ازم بر بیاد.