2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا الان همه روشنفكر شدن😂ولي به نظر منم تو يه سطح نيستن نويد پرستيژش خيلي بالاتر از فرشته بود ولي خب يه اخلاقاي خاصي داره ميخواد خودش رو متفاوت و خاص نشون بده بگه من با عوام فرق دارم ازدواجش هم شايد به همين خاطر بوده

ولي يه موردي هم هست

اينكه نويد خيلي معروف بوددو شايد با دختراي زيادي بود ولي فرشته شايد دختر خيلي خوبي بوده كه ازش خوشش اومده و خواسته ديگه فقط با همين يه نفر باشه

در هر صورت باهم خوشن انشالله خوشبخت باشن

چون از همه لحاظ بهم میان خانواده معمولی خواهربرادر زیاد  زندگی متوسط همه جوره باهم چفت میشن و ا ...

زندکی متوسط؟؟؟

نوید سوپراستار و هر فیلمی باری کنه چن میلیااارد بهش میدن الان خرپولن بعد میگی زندگی متوسط!!!

نوید محمد زاده بیماری شدید خودشیفتگی داره و بشدت دلش میخواد متفاوت باشه. از سبک لباس پوشیدنش کاملن مشخصه که چقدر دلش میخواد متفاوت باشه. وقتی همه دانش آموزن تفاوت دیگه توی دانش آموز بودن نیست، وقتی همه دکترن دیگه دکتر بودن تفاوت و برتری محسوب نمیشه، اینم دید عه همه بازیگرن توی همکارای خودش، اما هیچکدوم زن متفاوت نگرفتن. واسه ایرانیا چی جنجالیه؟!! زن افغان گرفتن!! یهو موجی از تحسین و تحقیر و باکلاس بودن و .... همه بطرفش سرازیر میشه. وگرنه بی شخصیت تر از این حرفاس که عاشق کسی بشه، از فایل صوتیش که لو رفت مشخصه چقد چیپه.

فرشته حسینی هم از اون چیپ تر.

خب الان نوید خیلی سرتره از فرشته؟!با اینکه اصلا دوست ندارم بگم یکی زشته ولی واقعا نوید چهره ی خوبی ن ...

بله سرتره

ستاره ي سينماست معروف و ثروتمنده پر طرفدار هم بود اينا چيزاي كمي هست؟؟؟؟!!!! چهرش هم اصلا زشت نيست كاملا معموليه