2777
2789
من دختر مذهبی هستم همیشه هم خدا کمکم کرده شوهرم اولش خیلی خوشش میومد از حجابم ولی چون الان خواهرش حت ...

چیزی که هست اینه که نباید کسی برات تصمیم بگیری خودت دوست داری موهاتو بده بیرون دوست نداری بپوشون بدن توئه

تو بخواهی می شود🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلم دینی داشتیم ابتدایی انقدر ک ترسونده بودمون توخونه و موقع خواب هم روسری رو برنمیداشتیم میگفت باه ...

🤣🤣 ای وای 

بگو خوب که تو جا خدا ننشستی استغفرالله 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بگو منو اول این جوری دیدی..اگه مخالف بودی می گفتی..بعدم امروزی بودن مگه به مو بیرون گذاشتنه..یه مانتو روسری شیک بخر..اگر چادری هم هستی با چادرملی و عربی و این ها می شه شیک پوش بود. 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ناراحتم میکنه هی میگه پیرزن دیشب برداشت زیر مقنمو پاره کرد کلی هم به اسلام و خانوادم و خودم فش داد میدونستم مادرش پرش کرده راستش یه بار رفته بودیم بیرون خواهرش کم مونده بود روسری از سرش بیفته شوهرم به خواهرش گف خودتو جمع کن اینجا که خارج نیس بعد از اون دیدم مادرش شستشوی مغزیش داده شوهرم خیلی دهن بینه ،الانم بعضی جاها خواهرش روسری سرش نیس و پیش همه میرقصه ونماز و روزه رو گذاشته کنار 

بگو منو اول این جوری دیدی..اگه مخالف بودی می گفتی..بعدم امروزی بودن مگه به مو بیرون گذاشتنه..یه مانت ...

اتفاقا خیلی شیک پوشم و شال و روسریامو هم مدل جدید سر میکنم و همه از تیپم تعریف میکنن، نه چادر سر نمیکنم ولی چون خواهر شوهرم تغییر رویه داده مادرشوهرم میخواد برای اینکه برای دخترش بد نشه منم اون شکلی کنن

سلام عزیزم هستی هنوز؟؟ چیشد حجابتو چیکار کردی؟؟ منم میخوام باحجاب شم یکم میترسم پشیمون شم

سلام گلم ببخشید دیر جواب میدم ،میخوام چیزی که واقعا بهش رسیدم رو بهتون بگم اونم اینکه توی این دنیا اونیکی واقعا باید دنبال جلب کردن رضایتش باشیم خداست و تمام چون اونه که واقعا واقعا مارو میخواد فقط بخاطر خودمون نه منفعتش و همیشه کنارمونه و حواسش بهمون هست و این بهم ثابت شدس ,بخاطر همین من حجابم هم سرجاش هست و من لباس میپوشم اونم مدل جدید و تیپ زدنم هم سرجاشه ولی درست و صحیحش ،طوری که خدا هم خوشش میاد هم خودم هم همسرم ،و قربون خدا برم هوامو داره بدجورم داره منم عاشقشم ،بندگی خدارو بکن ،خدا پیش همه سرورت میکنه بزرگت میکنه شک نکن ،به حرف خدا گوش بده اونم به حرفای تو گوش میکنه و اجابت میکنه ،الان اونیکه حرمت داره منم نه اوناییکه خودشونو ریختن بیرون و خودشونو گم کردن،کسی ارزشی براشون قائل نمیشه دوباره برگشتن روسری سرکردن ،اون زمان فکر میکردم اگه به حرف شوهرم گوش نکنم از چشمش میفته ولی دیدم نه عزت و جلال دست خداست ،بندگیشو بکن ببین چطور مقامتو میبره بالا ،ببخشید طولانی شد هرچی از خدای مهربون بگیم کمه ،وقتی به معنای واقعی با خدا دوست شدم خودش مشکلاتمو حل میکنه خودش رو به راه میکنه همه چیزو و....

سلام گلم ببخشید دیر جواب میدم ،میخوام چیزی که واقعا بهش رسیدم رو بهتون بگم اونم اینکه توی این دنیا ا ...

ممنون که جوابمو دادی خداروشکر که این حس وحال خوب وداری   میشه اگر اشکالی نداره باهم دوست باشیم چون وقتی میخوای حجابتو تغییر بدی باید دوستاتم تاحدی شبیه خودت فکر کنن

هر کسی عقاید خودش رو داره به نظرم‌ من نیست.

ولی کاش با یکی که عقایدش مثل خودت بود ازدواج می کردی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ناراحتم میکنه هی میگه پیرزن دیشب برداشت زیر مقنمو پاره کرد کلی هم به اسلام و خانوادم و خودم فش داد م ...

چه شخصیت عجیبی داره شوهرت.

نذار تحت تاثیر قرارت بده پای عقیده ای که فکر می کنی درسته بمون. بگو من از اول همین بودم تو یهو نظرت تغییر کرد‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چه شخصیت عجیبی داره شوهرت.نذار تحت تاثیر قرارت بده پای عقیده ای که فکر می کنی درسته بمون. بگو من از ...

اون کلا تحت تاثیر مادرشه به نظر اون هرچی مادرش بگه درسته کلا استقلال شخصیتی نداره اصلا

چه شخصیت عجیبی داره شوهرت.نذار تحت تاثیر قرارت بده پای عقیده ای که فکر می کنی درسته بمون. بگو من از ...

اون کلا تحت تاثیر مادرشه به نظر اون هرچی مادرش بگه درسته کلا استقلال شخصیتی نداره اصلا