2777
2789
عنوان

بی توجهی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست
اره برا همین کم کم منم بهش بی توجه شدم

من فک کردم سرد مزاجه. خوب علت چیه؟ مگه میشه آدم نیاز داشته باشه ولی سمت زنش نره! مگه اینکه جور دیگه خودشو تخلیه کنه!

ببین شوهر منم قبلا عادت داشت نیازشو با دیدن فیلم و خود ارضایی تخلیه کنه! حتی سمت منم که میومد کاملا یک طرفه بود رابطمون و من گاهی حتی لباسمم در نمیوردم!!! یعنی همسر شما هم این مشکل رو داره؟ اگه اینطوره باهاش صحبت کن یا اینکه ببرش مشاوره 

من فک کردم سرد مزاجه. خوب علت چیه؟ مگه میشه آدم نیاز داشته باشه ولی سمت زنش نره! مگه اینکه جور دیگه ...

چند روز پیش گفت ماه رمضون تموم شد از این به بعد خیلی بهتر زحمت میدم منم بهش گفتم نه که روزه بودی گفت من نبودم تو که بودی شبا هم که خیلی خسته میشم روزاهم که روزه ای .... اما الان ماه رمضان تموم شد هم سمتم نیومده....نه اتفاقا خیلی تو رابطه بهم اهمیت میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند روز پیش گفت ماه رمضون تموم شد از این به بعد خیلی بهتر زحمت میدم منم بهش گفتم نه که روزه بودی گفت ...

خوب شاید چون سرد شدی سمتت نمیاد. به نظرم اگه واقعا تو رابطه بهت اهمیت میده سخت نگیر یکم روی خوش نشون بده تا بیاد سمتت

خوب شاید چون سرد شدی سمتت نمیاد. به نظرم اگه واقعا تو رابطه بهت اهمیت میده سخت نگیر یکم روی خوش نشون ...

نمی‌دونم دلیل کاراش چیه...میبینی یه وقت خودشو مشتاق نشون میده یکم بعد انگار نه انگار...منم به غرورم برمیخورد نمی‌رم سمتش ...غرورم نمیزاره من ازش بخوام.  ....شایدم بخوام ردم کنه