2777
2789
عنوان

الله

797 بازدید | 96 پست

طوروخدا راهنماییم کنید 

من خیلی راحت میتونم دوست دختر پیدا کنم شاید از ۱۶ سالگی تا الا که ۲۶ سالمه بالای ۵۰۰نفر دختر اونم خدا سرشاهده  فقط واسه ازدواج هیچ بدی ام بهشون نکردم ولی نمیتونم نگه دارم  که باهاش ازدواج کنم کم تراز ۳۰ روز ترکم میکنه

سعیم میکنم بدی به کسی نکنم ولی انگار قسمتم تنهایی هس دارم افسرده میشم خسته شدم خودمم بدم میاد هی برم سمت دختر دیگه ای ولی چون میرن مجبور میشم تنها نمونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابجی میدونم که مشگل دارم نمیدونم چیکار کنم

مشکلت چیه بگو 

هر مشکلی راه حل داره بلاخره

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ابجی میدونم که مشگل دارم نمیدونم چیکار کنم

چه مشکلی داری ؟

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

مشگلی که میگی چیه؟

خب میتونی  خودتو نجات بدی

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

با خانواده برو خاستگاری 

خیلی سادس شما از اول نباید با کسی دوست شی 

قصدتو خدایی کن تا الله کمکت کنه نه اینکه رابطه ای که فلسفش فرار از مسئولیته (دوستی ) رو انتخاب کنی از اول 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز