زن داییم یک سال قهر کرده رفته خونه باباش حالا ۶ماه پیش بابام رفت دنبالش بر نگشت الان میخاد نفقه شو بگیره دایمم عدم تمکین گرفته دادگاه دارن چند روزه دیگه اگه بابام بره شهادت بده ک من رفتم دنبالش برنگشته قاضی از بابام امضا میگیره یا میگه قسم بخور بابام میگه دوسندارم قسم بخورم نمیره دادگاه
میگم خیلی وقتا قسم نمیدن من ۱۵ سال پیش همسرم فوت کرد بعد مادر شوهرم منو با بچم بیرون کرد شاهد اورد دادگاه ک خودش رفته قاضی اصلا قسمشون نداد فقط نوشت گفت با کارت ملی بیایید امضا کنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه میزنه میترسم ازش چون هیچ وقت اون شبی ک داشت میزد رو فراموش نمیکنم
عزیزم اگر اثبات کنی امینت جانی نداری عدم تمکین اصلا اثر نداره
آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتیها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏