2821
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 63 پست
حالا واسه ی تمکین باید قسم بخوره 

میگم خیلی وقتا قسم نمیدن من ۱۵ سال پیش همسرم فوت کرد بعد مادر شوهرم منو با بچم بیرون کرد شاهد اورد دادگاه ک خودش رفته قاضی اصلا قسمشون نداد فقط نوشت گفت با کارت ملی بیایید امضا کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد دادگاه چیکار میکنه ؟ من نفقه نمیخوام ولی نمیخوام برگردم خونه همسرم 

تا زمانیکی خودت نخوای برگردی دادگاه هم نمیتونه اجباری کنه.

فقط نفقه بهت تعلق نمیگیره و اگه شما درخواست طلاق داده باشی مهریه کامل نمیتونی بگیری

نه میزنه  میترسم ازش    چون هیچ وقت اون شبی ک داشت میزد رو فراموش نمیکنم

عزیزم اگر اثبات کنی امینت جانی نداری عدم تمکین اصلا اثر نداره 

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏
نه حقیقت میخاد بگه  کلا بد میدونه قسم بخوره حالا اگه نره دادگاه حق داییم گرفته میشه

باید به رضایت خدا فکرکنه. ایا خدا راضیه حق یه ادم پایمال بشه ولی پدرت قسم نخوره؟ 

همین جوریش تقی ب توقی میخورد میگفت میخوام زن صیغه کنم میخوام ی زن دیگه بگیرم  برام مهم نیست بگ ...

وااای ضعیف نشون دادی پیشش می‌خواسته بترسونتت، توام میگفتی میتونی برو بگیر 

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

وصل شدید

لیییییلی | 39 دقیقه پیش
2791
2779
2792