بچه ها ..۱۳۹۹ عاشق یکی شدم نسبت به قبل زیاد تو فکرش نیستم ولی بازم فراموش نمیشه و من الان از اونموقع تا به الان با کسی وارد رابطه نشدم هیچکسو،مثل اون نمیتونم دوسش داشته باشم برگشتنمون به هم غیر ممکنه چیکار کنم هووووووووف
اینکه بخوایم این حس نادیده بگیریم غیر ممکن شاید بشه مثل قبل نشد ولی بعضی جاها یه اتفاقی میوفته ناخود ...
اره منم فراموشش کردم ولی یادم میوفته مثلا وقتی بهم میاد میگه ازت خوشم اومده m یادم میوفته و باعث میشه من تنها بمونم یا وقتی از یه پسری خوشم،میاد یهو m یادم میادو دیگه کراش نمیزنم
من بعد اون خیلی سختی کشیدم افسرده شدم دیوونه شدم با مشاور و قرص و دعوا خوب شدم ولی کامل فراموش نشده& ...
نیاز نیس که کامل فراموش بشه. آدم با خیلی چیزا تا ابد زندگی میکنه. منظورم اینه که تو زندگی باید انعطاف و سازگاری رو هم یاد گرفت. قرار نیس همه چی باب میل ما باشه. خودتو با چیزای جدید سرگرم کن. برا خودت اهداف جدید تعریف کن. هیشکی به غیر خودت نمیتونه بهت کمک کنه
آره خیلی خوبه. ولی فکر کنم خوشبختیش موقتیه. تا حالا نشده به چیزی که میخوای برسی بعد برات تکراری شه؟
ولی من فکر میکنم هیچوقت واسم تکراری نمیشد نه رفتارش نه قیافش .یبار به مامانم گفتم چطور بعضی دخترا یه پسرو مگه چقدر میخوان واسش گریه میکنن و جونشونو به خطر میندازن بعدا درکت کردم 🤦🏻♀️