2821
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 25 پست
من بعد اون خیلی سختی کشیدم افسرده شدم دیوونه شدم با مشاور و قرص و دعوا خوب شدم ولی کامل فراموش نشده& ...

اینکه بخوایم این حس نادیده بگیریم غیر ممکن شاید بشه مثل قبل نشد ولی بعضی جاها یه اتفاقی میوفته ناخودآگاه یاد خاطراتش میوفتی 

خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از سال ۹۶ به یکی علاقمند شدم و همیشه تو ذهنم بود تا چند ماه پیش ک دیگه فراموشش کردم و کلا از چشمم افتاد

میبینمش هیچ حسی بهش ندارم

با گذر زمان و ندیدن فرد فراموشش میکنی.

اینکه بخوایم این حس نادیده بگیریم غیر ممکن شاید بشه مثل قبل نشد ولی بعضی جاها یه اتفاقی میوفته ناخود ...

اره منم فراموشش کردم ولی یادم میوفته مثلا وقتی بهم میاد میگه ازت خوشم اومده m یادم میوفته و باعث میشه من تنها بمونم یا وقتی از یه پسری خوشم،میاد یهو m یادم میادو دیگه کراش نمیزنم 

من بعد اون خیلی سختی کشیدم افسرده شدم دیوونه شدم با مشاور و قرص و دعوا خوب شدم ولی کامل فراموش نشده& ...

نیاز نیس که کامل فراموش بشه. آدم با خیلی چیزا تا ابد زندگی میکنه. منظورم اینه که تو زندگی باید انعطاف و سازگاری رو هم یاد گرفت. قرار نیس همه چی باب میل ما باشه. خودتو با چیزای جدید سرگرم کن. برا خودت اهداف جدید تعریف کن. هیشکی به غیر خودت نمیتونه بهت کمک کنه

قزبونت شم ❤ خیلی سخته بلاتکلیفی همش نگرانی .

خدا نکنه.نگران نباش همیشه سعی کن امیدت به خدا باشه خودش به صلاحت باشه خیلی قشنگ همچی جور میکنه💚

خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱♥️
نیاز نیس که کامل فراموش بشه. آدم با خیلی چیزا تا ابد زندگی میکنه. منظورم اینه که تو زندگی باید انعطا ...

اره عزیزم منم اینکارو میکنم جدیدا و هدفامو مهمتر از همچی میدونم. مرسی ازت ❤ 

انشالله بهم برسین چقدر خوشبختن اونایی که به عشقشون میرسن مثل بهشت میمونه 

آره خیلی خوبه. ولی فکر کنم خوشبختیش موقتیه. تا حالا نشده به چیزی که میخوای برسی بعد برات تکراری شه؟

آره خیلی خوبه. ولی فکر کنم خوشبختیش موقتیه. تا حالا نشده به چیزی که میخوای برسی بعد برات تکراری شه؟

ولی من فکر میکنم هیچوقت واسم تکراری نمیشد نه رفتارش نه قیافش .یبار به مامانم گفتم چطور بعضی دخترا یه پسرو مگه چقدر میخوان واسش گریه میکنن و جونشونو به خطر میندازن بعدا درکت کردم 🤦🏻‍♀️