2777
2789
عنوان

بی بی چک شب

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 59 پست
وااا یعنی پریودشدی 😳یهفته تمام کردی؟  ای باباخاهرمن اگه پریودنشدی وازموعدت گذشت اونوقته ک میشه ...

ن بابا یه هفته تمام کردم درجا شوهرم اقدام کرد میگه خشکی باید زن بگیرم🤣🤣

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
ن بابا یه هفته تمام کردم درجا شوهرم اقدام کرد میگه خشکی باید زن بگیرم🤣🤣

چندوقته ازدواج کردی

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیال اسی ان شا الله ماه دیگه ناراحت نباش 

انشالله عزیزم‌ممنون‌گلم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
چندوقته ازدواج کردی

۷ساله دخترم نزدیک ۶سالشه

یه هفته اقدامی یا هفته از پاک شدنت کذشته یا یک هفته اس باید پریود میشدی نشدی؟

پریودی تمام شد اقدام‌کردم😁

۷ساله دخترم نزدیک ۶سالشه

منم یه پسردارم دنبال دومیش کشوهرم مشکل واریکوسل داره بایدعمل بشه

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مارو گرفتی عمو؟ تازه یه هفتس پریودت تموم شده داری اقدام میکنی بنده خدا تو الان داری تخمک گذاری میکنی ...

اره بلد نبودم یه هفته ای گفتم باردار میشم😁😁

منم یه پسردارم دنبال دومیش کشوهرم مشکل واریکوسل داره بایدعمل بشه

انشالله مشکلتون حل میشه وزود بچه دار میشین عزیزم

واقعا تنبلی داری

ن بابا یه هفته اقدام‌کردم

اگه زدی و عکس گذاشتی منم لایک کن انشالله که مثبت باشه

گذاشتم‌منفی بود

🤨🤨🤨یه هفته  !!!!!!!!اونوقت توقع داشتی مثبت شه من چی بگم که یه ساله اقدامم

اخه دخترمو هفته اول باردار شدم گفتم اینم میشه انشالله مثبت میشه مال دوتامون😍

اخه دخترمو هفته اول باردار شدم گفتم اینم میشه انشالله مثبت میشه مال دوتامون😍

انشاالله دخترت چندسالشه منم یه دختر چهارساله دارم یه ساله اقدامم نمیشه دعاکن برام خسته شدم