2777
2789
عنوان

مادر عوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 23 پست
واقعا که رات متاسفم چطوری میتونی به مامانت این حرفارو بزنی 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠  واقعا که حر ...

ضما اگه مامانت ابنطوری با لحن طلبکارانه به شوهرت بگه ناراحت نمیشی؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره.من نمیگم شوهرم خوبه.میدونم اونم دیوثه.اما مامانمم هرچی اینارو بگه شوعرمم با من بدتر میکنه و زبون ...

من میفهمم چی میگی

مامان من هروقت میومد خونمون پاشو میزاشت بیرون ما دعوا داشتیم

اون مادره دلش سوخته خاسته ازت طرفداری کنه دوس نداری پس براش درددل نکن گلم . در مورد خونه خیلی ها دلشون نمیخاد داماد بیارن بالا یا پایین خونشون و بنظرم حق دارن دامادی ک دختر آدم دلش خونه ازش چرا باید کمک کرد عزیزم .. شاید اگه درددل نکنی و بد شوهرت نگی راضی بشه برید خونشون 

من میفهمم چی میگی مامان من هروقت میومد خونمون پاشو میزاشت بیرون ما دعوا داشتیم

خیلی دارم زحر میکشم.بخدا سر عقدم بخاطر خاهراش همش با من قهر بود.چون خاهراش شوهرمو قبول نمبکردن.الان همون خاهرا تو زندگباشون خیانت کردن و هر سه تاشون جدا شدن...انا بازم میکه نههه اونا مقصر نیستن.خیلی اذیتم میکنه خیلی.

عزيزم … مادرت طرف شما رو ميگيره - شايدم از سر دلسوزي اينا رو ميگه ولي روش گفتنشون درست نيست - 

مادر منم دقيقا همينجوريه - خستم كرده 

من شوهرمو شديدا دوست دارم و به خدا انقدر خوبه و هوامو داره ( خداروشكر ) كه بعضي وقتها از ماشين كه پياده ميشه 

فقققط توي دلم ميگم خدايا شكرت … 

ولي هررررر زماااااان مياد سمت خانواده ي من ، يه حرفي از توش در ميارن - ( بيشترم مادرم ) 

مثلا : چرا اونروز فلاني اومد پيش ما خوشحال نبود ! 

اگر نميخواد بياد ، خوب نياد ! 

يا مثلا زماني كه من خونه ي مادرشوهرم هستم ، زنگ ميزنه به من ، اگر صدام گرفته باشه ، ميگه گريه كردي ؟؟؟؟ 😑 

يعني يه حرفهايي كه من اصلا هنگ ميكنم 

( هم در مورد شوهرم هم خانوادش ) 

در صورتي كه خانواده ي شوهر من ماهن - 

خود شوهرم هم همينطور ، طوريكه من جونم به جونش بستست

اصلا متوجه ي اين رفتاراي مامانم نميشم !!! 

واقعا خستم كرده - 

ضما اگه مامانت ابنطوری با لحن طلبکارانه به شوهرت بگه ناراحت نمیشی؟

نه شاید محترمانه اعتراض کنم ولی هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به مامانم این حرفارو نمیزنم هیچ وقت

واقعا که خودت دو روز دیگه مادر بشی اون همه زحمت بکشی براش بعد این حرفارو بهت بزنه چه حالی میشی ها ؟؟؟؟:» 

مادر نعمتیه که هرکسی لیاقتش رو نداره 😏 متاسفم😑

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
عزيزم … مادرت طرف شما رو ميگيره - شايدم از سر دلسوزي اينا رو ميگه ولي روش گفتنشون درست نيست -  ...

چی بگم.من خودمم میگم سوهرمم مقصره.اما فقطم با مرگ پدر بزرگش حل میشه چون بهش‌وابستس.من چیکار کنم خب؟یمدت بش میگفتم نرو خونه بابات بدتر میکرد.باور کن الان که نمیگم بهتر شده.برام همه چی میخره.اما خب نمیشسنه خونه غذا بپزه.حتی خودشم بدون ناهاره.من بیسکوییت اینا میخورم چون از کوشت متنفر شدم.اما مامانم همیشه بین ما دعوا میندازه.یبار خیلی خوبه.یبار بی دلیل قهره