2777
2789

رفتم روی گوشی نامزدم بعد یکماه قهر چتای عاشقانه دیدم با یه دختری میگم این دوستدارم و حرفای عاشقانه چین میگه همینجوری گفتم  بعد میگه دروغ گفتم بهش بنظرتون چیکارش کنم این بشر؟؟؟؟؟؟!!!!!😞😞

سلام فعلا که داره به شما دروغ میگه، ازش پرسیدین این دختره کیه؟ 

رابطتون با نامزدتون چطور بوده در طی این یکماه؟ هر چیزی خواسته انجام دادین یا اینکه باهاش سرد برخورد کردین؟ 

وقتی فهمید که شما پیاماش رو دیدین ترسید یا عادی برخورد کرد؟ 

به خانواده خودتون یا خانواده اون این موضوع رو گفتین؟ 

فعلا این سوالاتو اگه دوست داشتین جواب بدین تا بتونم راهنماییتون کنم

سلام فعلا که داره به شما دروغ میگه، ازش پرسیدین این دختره کیه؟  رابطتون با نامزدتون چطور بوده ...

اره پرسیدم آشنای خواهرش هست خواهرش واسطه شده براشون

من سعی کردم عادی باشم و اذیتش نکنم بعد دیدن این چت هر چی خواست براش انجام دادم و اصلا سرد نشدم باهاش به کسی هم چیزی نگفتم  وقتی دید که دارم میبینم چت هارو اولش کمی دست پاچه شد ولی بعدش خیلی عادی بود حتی اجازه داد تا حدودی پیام هاشونو بخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره پرسیدم آشنای خواهرش هست خواهرش واسطه شده براشون من سعی کردم عادی باشم و اذیتش نکنم بعد دیدن این ...

خود خواهرش گفت من واسطه شدم برا داداشم دختر پیدا کردم؟ بعد شما هنوز با همچین ادمی که خودش دنبال یه دختر دیگست و خونوادشم براش یکی دیگه رو در نظر دارن نامزدیتون رو دارین ادامه میدین؟ 

ببخشید اون سوالو که گفتم در طی این یکماه چطور بودین اشتباه پرسیدم چون بعدا متوجه شدم قهر بودین، کلا چند ماهه نامزدین؟

خود خواهرش گفت من واسطه شدم برا داداشم دختر پیدا کردم؟ بعد شما هنوز با همچین ادمی که خودش دنبال یه د ...

نه نامزدم خودش گفت نه خواهرش. من بعد از دیدن اون چت رفتارمو باهاش گفتم بله ادامه دادم . پنج ماهی میشه. دارم دیونه میشم

نه نامزدم خودش گفت نه خواهرش. من بعد از دیدن اون چت رفتارمو باهاش گفتم بله ادامه دادم . پنج ماهی میش ...

ببخشید دیر شد کار داشتم، نیاز نیست دیوونه بشین و باید باهاش قطع ارتباط کنید تا از سادگیتون سواستفاده نکنه. وقتی یه معذرت خواهی خشک و خالیم نکرده و به دروغ گفته "همینجوری گفتم" . دیگه باهاش ادامه ندین و جواب پیاماشم ندین ببینید چطوری میشه، به مادرتون هم بگین ماجرا رو.بعد واکنش نامزدتون رو بهم بگین که چه پیامایی میده اگه دوس داشتین که بتونم کمکتون کنم در حد توانم