2777
2789
عنوان

بیاید ببینید این قیافه پسر کشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 100 پست
ن عکس خودم نیس الان خودمم میذارممممم  ارررره اگه خوشگل ترییی بده ببینیم دیگهههه انقدر که گفتی ...

من زشتم اصلا

ولی نظرمو راجع به عکس گفتم، تو چرا ناراحت شدی؟

در ضمن ازین نما ادما خیلی خوب میوفتن

ایشون که اصلا خوب نبود

اسی گذاشتی لایک‌کن

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زشتم اصلا ولی نظرمو راجع به عکس گفتم، تو چرا ناراحت شدی؟ در ضمن ازین نما ادما خیلی خوب میوفتن ...

خداوکیلی بگو کجا عکسرو دیدی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چقدر خوندی؟از کی شروع کردی؟ایران؟

من ی لیسانس شیمی اول گرفتم بعد دوباره کنکور دادم قبول شدم

شیمی و زبان و زیست و بالا زدم بعد ادبیات و ی عمومی دیگه  

تهرانم امسال تموم می شه اینا رو خوب بزنی رتبت بالا می ره ب خصوص زبان البته الان ک دیگه عمومی نداره یکم سختر شده ب نظرم 

تو خووووبی اصن

اسیییی بذار دوباره عکسو چقد بگیم خب

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴۲۱-۱۴۵۶۲۳_gallery_39xu.jpg

این همون عکسیه ک گفتی پسر کشه ؟

یا خودتی ؟

خوشگله والا

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

یکم کج گرفته 

کلش گنده شده 

اما قشنگه 

نکتش تو نچرال بودنشه 

پوستش صافه 

حالا خیلی جذاب نه اما خوبه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

اسی خیلی واسم اشنایی 

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶