2777
2789
عنوان

چطوری نفوذ کنم؟😂

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 22 پست
هعی خواهر اگه میدونستم که الان کراشم نبود رلم بود  کراش تو زیاد نگاه میکنه؟مال من همش زل زده ب ...

نه اصن بهم نگاه نمیکنه😂میگم که چص کنش به برقه.

خوبه که بهت نگاه میکنه میتونی یه جوری بری سمتش😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین فرمون برو جلو کلاس گذاش دیگه محلش نذا خودش میاد سمتت

دقیقا کدام فرمون؟

بابا محل نزارم اونم نمیزاره و ترم تموم و فارغ التحصیل میشم بدون اینکه هیچی شده باشه😭

نه اصن بهم نگاه نمیکنه😂میگم که چص کنش به برقه. خوبه که بهت نگاه میکنه میتونی یه جوری بری سمتش😂

وایی اصن از جفتش که میگذرم نگاشم‌نمیکنم از استرس چه برسه برم سمتش باش حرف بزنم اصلا نمیدونم چی بگم 

چه گیری افتادیم ها

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم
😂😂😂😂😂بابا ضایس تازه فرار میکنه میره😂

نه بابا من انقد جزوه بردم چاپخانه دانشگاه تا پسره روم کراش زد، دور ازچشم باباش ازم پول نمی گرفت، خدایا منو ببخش 😂😂😂😂

من از پریدن بیرون از رویا مقاومت می کنم ....
ایده خوبیه به منم از این ایده ها یادبده😂

یکیش همین جزوه دادنه، دیگه خودتو غیرمستقیم در معرض دیدش قرار بده، قبل همه حاضر باش و ببین کی میاد یهو تصادفی خودتو سر راهش قرار بده، تو پروژه های گروهی باهاش هم گروه شو، اگه گروه تلگرام دارین تو کلاس یا دانشگاه دعوتش کن، و و و ..... 😂😂😂

من از پریدن بیرون از رویا مقاومت می کنم ....