2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 42 پست
یعنی عددش پایینتره؟؟ توکل به خدا واسم دعا کن عزیزم...

ببین اصلا استرس نگیر بنظرم خوبه فقط مراعات کن چون اغلب دکترها توجه نمی کنن به این مسائل یه نگاه کلی می کنن و تمام 

دستگاه‌های سونو هم انگار خطه دارن من یجا رفتم 32 بود یجا دیگه رفتم 40 بود کلا آدم خودش مراقب باشع بهتره 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
حموم تند تند نرو  دستشویی فرنگی  کار سنگین نکن

دسشویی فرنگی نداشتم امروز میخرم حتما

چشم عزبزم ممنونم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید چیکار کنم؟؟ من فعالیت خاصی هم ندارم 😔

رابطه نداشته باش

زیاد کار نکن

بیشتر دراز بکش

از پله استفاده نکن بیشتر

فعالیت نکردن بالا میبرتش

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
ببین اصلا استرس نگیر بنظرم خوبه فقط مراعات کن چون اغلب دکترها توجه نمی کنن به این مسائل یه نگاه کلی ...

من رفتم شریان رحمی و همه چی رو بررسی کرد گفت ان تی و سرویکس رو نمیتونم  برو بازم آب بخور بیا

دوبار چک کرد..

ان شاالله خیر باشه دعا کن عزیزم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
چقد روزی که رفتم ان تی خوشحال بودم 😭😭😭 ولی حیف 

چرا عزیزم چی شده؟؟؟

رابطه نداشته باش زیاد کار نکن بیشتر دراز بکش از پله استفاده نکن بیشتر فعالیت نکردن بالا میبرتش

چشم عزیزم

ان شاالله که بره بالا...

۳۵ ۳۰به پایین هم دکتر دهانه ی رحم‌ رو‌میدوزه مال شما بینشه که یکم استراحت نیاز داری استراحت کنی ر ...

خوبه عزیزم 

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد
روز ان تی گفت قلب بچم وایساده😭😭😭الان ۴۷ روزه سقط کردم..ایشالا شما به دل خوش باردارتو طی کنی

ای وای 😔😔😔😔😔خیلی خیلی متاسفم...

ان شاالله به زودی جاش پر میشه عزیزم 

خدا ارحم الراحمینه

منم قبل این بارداریم یه سقط داشتم