من ی زنم 😍 با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه تو اقدام هستم برای نی نی قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،، مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بین رنگ و کراتین کدوم پر درامدتره و بهتره؟ ممکنه کراتین اشباع بشه؟ تو سالن شما پردرامدترین لاینها ...
عزیزم کراتین و صافی روسی خیلی بیشتر درامد داره از رنگ
هنوز تا چند سال دیگه اشباع نمیشه حداقل ۵ سال فرصت داری که مشتری تو جمع کنی
من ی زنم 😍 با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه تو اقدام هستم برای نی نی قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،، مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼
ممنون عزیزم کراتین ایتجا میگفتن خیلی مضره برای شش و ممکنه باعث سرطان بشه درسته؟
عزیزم ما صافی روسی و پروتیین تراپی و بوتاکس مو و طلا رسانی مو انجام میدیم ، کراتین اونقدر ضرر نداره اما خب این ها بهتره
شماهم میتونید مواد صافی و درمان روسی استفاده کنید
مممنونم💕و اینکه باید چقد پول مثن واسه مواد داشته باشم اولش؟
شما رفتی سراغ اینکار؟
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم