2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 32 پست

سلام

اگه برای بارداری عجله دارین بنظرم بهتره اول عکس رنگی برید از باز بودن لوله های رحمی مطمئن بشید و مصرف ویتامین ای هم برای خودتون و همسرتون خوب هست مصرف عسل و خرما و انجیرخشک خیلی خوبه و مصرف اسید فولیک برای خودتون قبل از بارداری خیلی مهمه. یه چکاپ کلی هم انجام بدید ویتامین دی خودتون پایین نباشه. 

وقتی دکتر هم بره میگه یه سقط طوری نیس بعدش هم خدا لعنت کنه دکترا رو هیچی سرشون نمیشه  خودشو تق ...

همه دکترارو نمیشه جمع بست 

هیچ دکنری ندیدم بگ یه سقط مشکلی نیست اگ مشکلی نبود ک دائم پرس زن باردار نمیکردن 

من خودم نه هفتس باردارم هرسری ک میرم دکتر میپرسه ازم

گف اگ خدایی نکرده سقط خونریزی داشتی باید داروهای تقویتی و استراحت مطلق داشته باشی وحتی ازمایشای لازمو باید انجلم داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه دکترارو نمیشه جمع بست  هیچ دکنری ندیدم بگ یه سقط مشکلی نیست اگ مشکلی نبود ک دائم پرس زن با ...

اون که مال بارداری هست نمیدونم شاید زیاد دکتر نرفتی بخوایی بری بگی مثلا باردار نمیشی هیچی سرشون نمیشه وفقط پول رو میشناسن بعدش هم اکثرا دکترا تا سه سقط رو هیچ کاری براش نمیکنن آزمایش هم نمی نویسن 

من خودم دکتر زیاد رفتم حتی توی حاملگی لکه بینی داشتم فقط شیاف میدادن بهم هیچی از استراحت هم بهم نمیگفتن تازه یه دکتر دیگه میگفت اگر بچه سالمی باشه می مونه در هرصورت هیچ کار نمیتونن بکنن همش الکیه تازه بسکه توی سایت اومدم فهمیدم باید چه کارا کنم مثلا استراحت کنم مثلا خیلی کارا دیگه 😐

بعداز یکسال اقدام اگه باردار  نشدین بایستی به دکتر مراجعه کنین. من بعداز یه زایمان زودرس دو و نیم سال ناباروری داشتم تنها دلیل بسته بودن لوله های رحمی بود که بعد از این مدت طولانی حین عکس رنگی برطرف شد وهمون ماه باردار شدم

همه دکترارو نمیشه جمع بست  هیچ دکنری ندیدم بگ یه سقط مشکلی نیست اگ مشکلی نبود ک دائم پرس زن با ...

اگر حامله ای بدان که قانون جدید دکترا اینه اول توی مطلب پول عمل مثلا حداقل 5 میلیون میگیرن تا بیان بیمارستان حالا ديدی که پول میشناسن اصلا دکتر دلسوز نیست 

اگر حامله ای بدان که قانون جدید دکترا اینه اول توی مطلب پول عمل مثلا حداقل 5 میلیون میگیرن تا بیان ب ...

بعضی هاشون وجدان دارن در عین اینکه پزشک حاذق و معتبری هستن

دکتر من فقط هزینه ویزیت ماهیانه رو میگرفت فقط به خاطر شرایطم خیلی چکاپ و مراقبتای حین بارداری زیاد بود مث سونو و نوارقلب جین و اکوی قلب جنین و.... تنها هزینه بیمارستان خصوصی بود که با بیمه تکمیلی و هزینه اتاق VIP حدودا ۴ونیم شد

اون که مال بارداری هست نمیدونم شاید زیاد دکتر نرفتی بخوایی بری بگی مثلا باردار نمیشی هیچی سرشون نمیش ...

ن دکتر زیادنرفنم خوشبختانه  جاش یه دکتر رفتم ک هم تنبلیم بعد چندسال درست شد و هماتوم بارداریم جذب شد و خداروشکر دچار خونریزی نشدم  بخاطرهمین میگم همه دکترارو نمیشه مقایسه کرد

ن دکتر زیادنرفنم خوشبختانه  جاش یه دکتر رفتم ک هم تنبلیم بعد چندسال درست شد و هماتوم بارداریم ج ...

من یهو بدون دلیل پریودم در حد لکه بینی شده بود هرچی دکتر میرفتم چیزی سرشون نمیشد فقط بلد بودن داروها تحریک تخمدان بدن 

من یهو بدون دلیل پریودم در حد لکه بینی شده بود هرچی دکتر میرفتم چیزی سرشون نمیشد فقط بلد بودن داروها ...

میتونی از رژیم ها استفاده کنی  از داروها زیاد استفاده نکن من خودمم تنبلیمو با پیشنهادی ک بهم داد ک اونم اصلاح سبک بود درمان کردم خداروشکر درمان شدم بدون دارو 

بیشتر بیماریاا مربوط به نوع تغذین متاسفانه و این مرغ هورمونیایی ک میخوریم🤦🏻‍♀️