هم شانسیه هم بعضی دکترا اعتماد بنفس کاذب دارن و همه بینیو رو تحویل میگیرن بخاطر پول نمیگن چند درصد خراب میشه و زندگیه طرف نابود میشه
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
[QUOTE=287392185] خیلی اشکال داره با چه آرزویی عمل کردم ولی هیچکس متوجه نمیشه عمل کردم
متوجه نشن عمل کردی بهتره تا مثل من بینیه کج با سوراخ تا به تا داشته باشی خواهر
کجا عمل کردی
چه دکتری؟
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
دکتر من میگفت همینکه نسبت به دماغ اول بهتر شه کلاهتو بنداز هوا
به من گفت عالی میشی اگر مثل دکتر شما به من میگفت فک کنم بعدش مجبور میشدم پیوند دماغ انجام بدم🥴
به من گفت عالی میشی اگر مثل دکتر شما به من میگفت فک کنم بعدش مجبور میشدم پیوند دماغ انجام بدم🥴
از دست این جور دکترا فقط بفکر پولن. مال منو حتی تا سه ماه خود دکتر چک نمیکنه. اون دستیار گند اخلاقش چک میکنه که سر یه تمیز کردن بینی، چنااااان پنس رو محکم تا ته بینیم فرو برد که الان چهار روز گذشته هنوز درد دارم
بینی منو هم خود دکتر گفت استخونی هست و عالی میشه پوستت هم نازکه و خیلی خوب میشه . ولی اصلا خوب نشده. هم داخل بینی ام گوشت اضافه مانند هست هم طرف چپ بینی ام ورم و کج دیده میشه و نوک بینی ام خیلی بزرگ مونده. فقط قوزش رو برداشته