2777
2789
خدا کنه زودتر تموم بشه راحت بشیم.من دو تا بچه دوقلو دختر و پسر دارم،مسیرهاشون ،درس هاشون،روش تدریس م ...

منم همش دارم تقویم نگاه میکنم میگم کاش زود تمام بشه حالا اگه تابستون بود انقدر زود میگذشت😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همش دارم تقویم نگاه میکنم میگم کاش زود تمام بشه حالا اگه تابستون بود انقدر زود میگذشت😑

من یک پسر دبیرستانی هم دارم ،اون بیچاره ها باید تابستان هم برن درسهای سال بعد را پیش خوانی کنند  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من یک پسر دبیرستانی هم دارم ،اون بیچاره ها باید تابستان هم برن درسهای سال بعد را پیش خوانی کنند &nbs ...

اون ماشالله مستقل هست من میخوام خودم راحت بشم😂 دیگه حوصله درس دادن پرسیدن ندارم خسته شدم🥴 

اون ماشالله مستقل هست من میخوام خودم راحت بشم😂 دیگه حوصله درس دادن پرسیدن ندارم خسته شدم🥴 

فکر کردی مستقله،اول راهی نمیدونی پس.  

از الان خودت را آماده کن که تا دیپلمش حسابی اسیر و درگیری  

فکر کردی مستقله،اول راهی نمیدونی پس.     از الان خودت را آماده کن که تا دیپلمش حسابی اسیر ...

وای نگووووو 

مگه خودش نمیخونه دیگه چه کاری به ما داره من الان دخترم پنجم هست کلی سرش غر میزنم که باید سال دیگه مستقل بشی و..‌‌...

وای نگووووو  مگه خودش نمیخونه دیگه چه کاری به ما داره من الان دخترم پنجم هست کلی سرش غر میزنم ...

خوندن که میخونند،ولی باید مدام چکشون کنید.چون تو اون سن فقط فکر زیرآبی رفتن هستند،بخصوص پسر بچه ها.