2777
2789
عنوان

تا حالا بچتون دون دون شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 31 پست
هبچه کاری نکنم یعنی؟

نه حمام بردنی با آب ولرم رو به خنکی بشورش

چیزهای خنک بده بخوره خیار و ماست و بستنی و...

لباس های نخی بپوشون

گوجه و فلفل و نمک و ادویه و ترشی جات و خیارشور اصلا نخور

راه درمانش همیناست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه حمام بردنی با آب ولرم رو به خنکی بشورش چیزهای خنک بده بخوره خیار و ماست و بستنی و... لباس های ن ...

گفتم شاید تو گرما رفتیم بیرون ضدآفتاب نداشته اینجوری شده 

ولی بعدش دیدم زیر لباسشم زده

حساسیته

نیست یه جور مریضی هست پسر منم گرفته بود اولش تب شدید بعد پیدا شدن این جوش ها خارش هم داشت ما ازش نگرفتیم فکر کردیم حساسیته ولی بچه جاریم اومده بود اونم بعدش همین مدلی شد خودشم سرایت میکنه بین بچه ها فقط

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

شب ببرحموم توحموم سدروماست بزن ب کل ببدنش خوب میشه عرق کاسنی روزی ی قاشق بده بهش

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
نمیدونم والا آخه الان تب نداره  ابله تب داره؟

آره دو روز تب میکنه روز سوم دونه های قرمز، که بعضی آبکی میشه، تو این چند روز حتما عرقیات خنک ، غذای بع سرد باید خورد که دونه ها درون بدن نمونه 

2790
2778
2791
2779
2792