2777
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 59 پست
ممنونم خدا ازت راضی باشه  توروخدااا میشه برام دعا کنید توروخدا محتاج دعام  دعا کنی ...

چشم حتما دعا می کنم 

خدایا درد دردمندان دوا حاجت حاجت مندان روا گرفتاری مسلمین برطرف آمین یا رب العالمین 

چشم حتما دعا می کنم  خدایا درد دردمندان دوا حاجت حاجت مندان روا گرفتاری مسلمین برطرف آمین یا ر ...

آمییین 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چیکار کنم دلم خیلی پره از همه از همه چیز خواهرا خیلی محتاجم به دعا برام دعا کنید من قصد بارداری دارم روده ام خیلی درد داره روده ی تحریک پذیر نه از اون بدتر عصبیشو دارم به شدت گاهی درد میگیره زایمان قبلیم ۷ ماهه پسرم به دنیا اومد و نموند خیلی تو حاملگی عذاب داشتم و دل درد البته آخراش الان دوباره میخوام اقدام کنم یه دکتر سنتی تو گروه تلگرام بهم گفته چند مدل دارو هست الان میگم تو اقداممم ولی ممکنه بچه رو سقط کنه جتی اگر نطفه هم باشه اولش باشه به خاطر بچم ترسیدم گفتم شرایط سونوگرافی ام خوب بود اقدام کردم الان دارو هارو میخواستم سفارش بدم نگرفتم میخ استم ببینم جواب میده چون نمیدونم چه دارویی هست دودل بودم دیشب یه خانمی تو تاپیک دیگه برام استخاره گرفت نیتم خرید دارو بود که تو بارداری مشکلی برام پیش نمیاد گفت مشکلی نیست ،جواب استخاره مشکلی نیست بود ولی زده بود هیچ وقت به هدف و مقصود نمیرسی منم تا صبح فکر و خیال میکردم الانم فکرم درگیره بعد زده بود انشالله خوب هست حالا نمیدونم معنیش بعنی چی خوب خوبه چرا زده به هدف و مقصود نمیرسی یعنی من بارداری بعدیم هم سرانجامی نخواهد داست 😭😭😭😭یا ربطی به اون نداره داروغه ممکنه بهم جواب نده فقط هزینه ی بی خود بکنم 

نمیدونم چیکار کنم دلم خیلی پره از همه از همه چیز خواهرا خیلی محتاجم به دعا برام دعا کنید من قصد بارد ...

خب اون ف اله میگه میرسی به مقصود یا نه که ریشه علمی یا مذهبی نداره انشالله اگه خدا بخواهد یه بچه خوب و سالم به شما بده 

خب اون ف اله میگه میرسی به مقصود یا نه که ریشه علمی یا مذهبی نداره انشالله اگه خدا بخواهد یه بچه خوب ...

نه با قران گرفت برام اینو میخوام بدونم من نیتم دارو بود که پکیج گیاهی رو بخرم یا نه که درمانم کنه یا نمیشه چون از ایم چیز ها زیاد هست کلی هزینه میکنی آخرم هیچی بیشتر نیتم این بود ولی این خواسته و مقصود بیش از حد فکرم و درگیر کرده یعنی به اون ربط داره یا من انقدر ناراحتم که فکرم و ربط میدم بهم یعنی خدا نمیخواد من مادر بشم 😭😭😭

نه با قران گرفت برام اینو میخوام بدونم من نیتم دارو بود که پکیج گیاهی رو بخرم یا نه که درمانم کنه یا ...

تو کار خدا همیشه حکمتی هست

گر به حکمت ببندد دری /ز رحمت گشاید در دیگری ایشالله هر چی صلاحتون خدا قسمتتون کنه