2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 24 پست
فدات شم یه سوال داشتم اونم اینکه اگه یه آقایی که فقط دوماه منو میشناخت باهم حرف زده بودیم بعد یه سال ...

دوماه باهم بودین یعنی قصدازدواج داشتین بعدچه موقعی پیام دادن مثلاتازگی بعداون اقامجرده یامتاهل بعداین تبریک ک گفتن ایا زیرپستتون گفتن یانه همینجوری یادشون بوده وپیامک دادن

دوماه باهم بودین یعنی قصدازدواج داشتین بعدچه موقعی پیام دادن مثلاتازگی بعداون اقامجرده یامتاهل بعدای ...

اصرارداشتن که منو ببینن ینی دوسه ماه باهم حرف زدیم بعد یهو کات کرد بعد یه سال اومدو اصرارداشت که منو ببینه من محل نمیدادم تااینکه بهم گفت تولدت که فلان روزه پيشاپيش مبارک☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره هردو متاهلیم من نمیدونستم اون متاهله بهم گفته بود مجرده  تااینکه خودم فهمیدم

اصلابوهای خوبی ب مشامم نمیرسه حتی ازاین راه دور.اون متاهل شده خبرم داره ک شمامتاهلیدبعددرخواست داده برید بیرون شماخیلی کارعاقلانه ای کردین و رد کردین این خواسته رو یک درصداحتمال میدادین کسی شماروببینه چی میشد گرچه ک خدامیدیداصلاکاردرستی نیس با مردنامحرم بیرون رفتن این ب بیرون رفتن تنهاختم نمیشد بلکه این بیرون رفتن یک چراغرسبزی بود برای اون اقاک وارد مراحل بعدبشه.ودیدشما قبول نکردین ازراه دیگ قانون جرعه جرعه وارد شد یعنی گفت بایک پیامک تبریک واردبشم هم خوشحال میشه هم نرم نرمک اینبارمیبرمش بیرون قهوای چیزی میخوریم بعددوباره پیامک ....پیامکها ازحرفای عادی شروع میشد بعدیواش یواش ازمشکلات همدیگه میگین مخصوصا زن ها بعدیواش یواش میگین چقدمنو درک میکنه به به بعدمیرسه ب حرفای ع‌اشقانه بعدکم کم زندگی خودت همسرت ازچ‌شمت میوفته وخدایی نکرده ممکنه حتی ادم ب جایی برسه ک بگه قیدزندگیمو میزنم بخاطراین طرف بعدک ازهمه چی،گذ‌شتی میبینی ای داد چ کاری کردم  باپیامک وقانون جرعه جرعه چیشدوبه کجارسیداین طرف اگ خداشناس بود ک ب زن متاهل پیامک نمیدادیااگ انسان متعهدی بود هیچی نیست پوچه باحرفای خوب تبل توخالی.خطت روعوض کن همین اول بسم الله باتندی برخوردکن 

اصلابوهای خوبی ب مشامم نمیرسه حتی ازاین راه دور.اون متاهل شده خبرم داره ک شمامتاهلیدبعددرخواست داده ...

عزیزم همه حرفاتو قبول دارم 

به نظرت اون زنشو دوس داشته که اومد با من البته هیچوقت باهم بیرون نرفتیم چون یه مدت تو کوچمون کارمیکرد همو میدیدیم