2777
2789
عنوان

دردشدید زیردل در هفته هجدهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 42 پست

آنومالی رفتی ؟ من پس فردا میرم از استرس دارم میمیرم 

از اول بارداریم درد مبهم دارم کشاله رانم سمت چپ و یکم کمرم سمت چپ  بعضی موقع ها اصلا درد نیستش بعضی موقع ها میاد 

منم خیلی میترسم بچم چیزیش بشه 

بچه اولمه بخدا زندگیم به این بچه بنده برامون دعا کنید 

ان شا اللع واسه شما هم صحیح و سالم بدنیا بیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوختن دهانه رحم اگه لازم باشه خود متخصص انجام میده شما استراحت کنید وفردا برو پیش دکتر متخصص خودت ول ...

چرا بدوزن؟؟؟ چندروز پیش رفتم سونو گفت دهانه رحمم بسته هیچ مشکلی هم ندارم

آنومالی رفتی ؟ من پس فردا میرم از استرس دارم میمیرم  از اول بارداریم درد مبهم دارم کشاله رانم ...

منم چهارشنبه میرم سونو آنومالی.اره منم دائم دردندارم.گاهی وقتا درد دارم ولی امروز شدید شده.عزیزدلم ان شاالله نی نیت صحیح و سالم میاد بغلت

آنومالی رفتی ؟ من پس فردا میرم از استرس دارم میمیرم  از اول بارداریم درد مبهم دارم کشاله رانم ...

نترس عزیزم این دردا به خاطر. بزرگ شدن رحم هست تو دوران پریودی هم همچین دردایی رو تجربه کردی اصلا نگران نشو سال دیگه این موقع کناردستت خوابه مثل یه فرشته 

...........

چرا بدوزن؟؟؟ چندروز پیش رفتم سونو گفت دهانه رحمم بسته هیچ مشکلی هم ندارم

اگه مشکلی باشه انجام میشه تا زایمان زودرس اتفاق نیوفته وگرنه که بارداری طی میکنی به صورت طبیعی

...........

نترس عزیزم این دردا به خاطر. بزرگ شدن رحم هست تو دوران پریودی هم همچین دردایی رو تجربه کردی اصلا نگر ...

ممنونم  خیلی خیلی ممنونم  ان شا الله واسه همه به خوبی پیش بره