2777
2789
عنوان

شب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4246 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما هم داریم

هر چیز که مال تو باشد خوب است، حتی اگر جای خالی «تو» باشد، آخر جای خالی توی دل مثل سوراخ توی دیوار نیست که با یک مُشت کاهگل پر شود. هزار نفر هم بروند و بیایند آن دل دیگر هیچ‌وقت دل نمی‌شود.

بخدا من نه مادرم و نه مادرشوهرم اصلا نپرسیدن کی چیکار کردین و چیکار نکردین،اصلا به اونا چه ربطی داره،فقطططط مربوط به منو و شوهرمه،واقعا که چنین چیزهایی می‌شنوه آدم دیوونه میشه،اتفاقا الان شوهرم پیشمه بهش گفتم داره شاخ درمیاره

نه ما ازین رسمای مسخره نداشتیم

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

قبلا آره الان دیگه نه ، حالا موقع عروسی من مادرشوهرم حرفی نداشت مامانم ول کن نبود منم روم نمیشد با مامانم مقابله کنم حالا مادرشوهرم بود میشد جبهه بگیری 

شب عروسی هم خونی نیومد آخر سر شوهرم دستش را خونی کرد مادرشوهرمم بنده خدا صاحب پارچه نشد عهه مامانم تبدیلش کرد به مزخرفترین شب زندگیم خیلی استرس کشیدم 

نگاه نه گواهی بگیر نه پارچه سفت وایسا بگو یک چیز شخصی به هیچکسم ربط نداره 

به همسرتم بگو اگر قرار همچین رسمی باشه ترجیح میدم با خانوادت قطع رابطه کنم چون به شخصیت شعور من توهین میکنن

ما دیگ حتی گواهی گرفتنم نداشتیم نداریم من بودم با پشت دست میزدم تو دهنش 

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏
قبلا آره الان دیگه نه ، حالا موقع عروسی من مادرشوهرم حرفی نداشت مامانم ول کن نبود منم روم نمیشد با م ...

اخی عزیزم 😔می تونست بهترین خاطره زندگیت بشه اون شب که نشد

امیدوارم خواهرم بتونه از پسشون بر بیاد

امیدوارم

آزادشو از بند خویش زنجیر را باور نکن..اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن..حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن..از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن..خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان..تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن..بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکش ..زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن ..تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی ..از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن ..خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید🕊🕊🕊🕊🕊 کسانی که میخوان با مغز پوسید خود عقایدشون تحمیل کنند لطف کنند ریپلای نکند...... میگیدزیر 18 ریپ نزنه چرا چون میترسید عقلش بیشتر از سن شما باشه 😏