2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 24 پست
والا خیلی طولانیه شاید ی بار تاپیک زدم ،دو سه بار شده ، در کل ناامید نباش، پیشنهاد میکنم ویدئو ناامی ...

انکار تو خلا هستم نه ذهنم قد میده نه دهنم به دعا باز میشه حالم بده حتی گریه امم نمیاد میگم خدایا حال منو براهیچکس نخاه

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
انشاللله برات اتفاق بیفته من که روسیاه بودم انشالله خدا. یاریت بده

جز دعا کاری از دستم بر نمیاد برات دعا میکنم انشالله که خدا قبول کنه و دعام برات گیرا باشه و حاجتروا بشی عزیزم 🌺

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جز دعا کاری از دستم بر نمیاد برات دعا میکنم انشالله که خدا قبول کنه و دعام برات گیرا باشه و حاجتروا ...

ممنونم بانو🌹🌹🌹🌹🌹

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
انکار تو خلا هستم نه ذهنم قد میده نه دهنم به دعا باز میشه حالم بده حتی گریه امم نمیاد میگم خدایا حال ...

کاملا درک میکنم، باید کم کم از ی جا شروع کنی ، خیلیا میگن خدا وجود نداره و ... ولی ی همایش رفتم گفت نماز و دعا حالتو خوب میکنه بخون، به حرف کسی هم گوش نکن، برای من تاثیر مثبت داشت اونم تو خانواده ای که کسی نماز نمیخونه ، بعد هم کم کم با کتاب خوندن و ورزش کردن حالم بهتره شد و برام معجزه اتفاق افتاد ، البته طی دو سال 

کاملا درک میکنم، باید کم کم از ی جا شروع کنی ، خیلیا میگن خدا وجود نداره و ... ولی ی همایش رفتم گفت ...

من معجزه رو الان میخام بخدا خیلی دعا کردم خیلی روضه گوش دادم انگار خدا دوسم نداره

یادت باشه در ناامیدی بسی امید است  پایان شب سیه سپید است

بازم میگم پناه برخدا نمیدونم اثر داره یا نه؟

سلام عزیزم من اون ختم رو برای راه افتادن خواهرزادم انجام دادم شک نداشته باش جواب میده ...برای من کمت ...

عزیزم ببخشید کدوم ختم بود من قاطی کردم 

۱۲۴ هزار تا من بخاطر شناسایی شدن نتونستم اونجا توضیح بدم

بله فهمیدم ممنونم توکل برخدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز