2789
تل اصلی باز نمیشه برام میشه کمک کنی

با پروکسیه‌ دیکه خیلی راحت باز میشه اول نصبش قند شکن روشن کن نشد بدون قند شکن که من بدون قند شکن نصب میکنم و میشه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه لینکی چیزی از تل اصلیت برام بفرستی

سلام، من از تلگرام برای گفتگو استفاده می‌کنم. به من بپیوند! تلگرام را از اینجا دانلود کن: ⁨https://telegram.org/dl⁩

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سلام، من از تلگرام برای گفتگو استفاده می‌کنم. به من بپیوند! تلگرام را از اینجا دانلود کن: ⁨https://t ...

خب منم برا گفتگو استفاده میکنم مگه بقیه باهاش چیکار میکنم

مرسی ولی اصلا نمیاد تو گوگل میزنمش

خب منم برا گفتگو استفاده میکنم مگه بقیه باهاش چیکار میکنم مرسی ولی اصلا نمیاد تو گوگل میزنمش

😂😂 خب از دعوت خود تل کپی کردم ف یلتر  شکن‌ روشن کن بزن روش بره سایت اصلا برو گوگل پلی تلگرام سرچ کنی تل اصلی میاره

😂😂 خب از دعوت خود تل کپی کردم ف یلتر  شکن‌ روشن کن بزن روش بره سایت اصلا برو گوگل پلی تلگرام ...

خیلی واجبه وصل شم به تل هاااا ولی دوس ندارم اذیتت کنم

فی لتر شکن ندارم گوگل پلی برام باز نمیشه

خیلی واجبه وصل شم به تل هاااا ولی دوس ندارم اذیتت کنم فی لتر شکن ندارم گوگل پلی برام باز نمیشه

از کسی بفرست فیلترو‌ فقط اولشو بتونی انجام بدی بقیش راحت وصله