2777
2789
عنوان

با این خواستگاری چه کنم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 39 پست
چایی و بریز تو خشتک دوماد🤣 ولی بی شوخی موقع صحبت دونفره بهش بگو نظرتو و تو جمع هم بدون خجالت و ترس ...

😂😂

دو نفره که حرف نمیزنم باش

همون تو جمع بهتره دیگه همه بدونن تموم بشه😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

20

ننن دقیقاً همسنتم یبار چون پسره خودش همش میومد خونمون تا منو ببینه منم مجبور شدم اهر باهاش حرف زدم بهش گفتم بنظرم ازدواج زیر بیست و پنج سالگی اصلا خوب نیست من امادگیشو ندارم دیگه رفتنو نیومدن

دیگه کاری نداره  بابای من یه پسره رو پسندید گفت برو باهاش بحرف حرف زدم گفتم من ملاک اولم خونس ...

میدونستی نداره اینطوری گفتی؟

اینم فکر خوبیه باید یه چیز اینطوری پیدا کنم

ننن دقیقاً همسنتم یبار چون پسره خودش همش میومد خونمون تا منو ببینه منم مجبور شدم اهر باهاش حرف زدم ب ...

منم هم نظرم باهات

نمیدونم چرا خانوادم باهام هم نظر نیستن و الان دارم اذیت میشم

میدونستی نداره اینطوری گفتی؟ اینم فکر خوبیه باید یه چیز اینطوری پیدا کنم

آره نداشت و نمیتونست بخره فقط خیلی خوشگل بود 

بابای منم چشمش گرفته بود پسره رو

من اتفاقا چون خوشگل بود  نمیخاستمش  معلوم بود خیلی دوست دختر داشته چون ۸ سالم بزرگتر بود  شاید اصن اونم منو نمیخاست چون تفاوت سنی مون گفت زیاده  

منم گفتم  خونه برای من خیلی خیلی مهمه 

واقعا هم‌مهم بود برام

جوریکه همه فامیلو دروهمسایه میدونستن  شوهرم گفت  به ما گفتن خونه خیلی برات مهمه 

آره نداشت و نمیتونست بخره فقط خیلی خوشگل بود  بابای منم چشمش گرفته بود پسره رو من اتفاقا چون ...

من ازش هیچی نمیدونم

ولی میگن خونه اینا داره یعنی شنیدم

دلمم نمیخواد چیزی ازش بدونم😑

حالا هم حرف نمیزنم محل نمیدم فقط

آره نداشت و نمیتونست بخره فقط خیلی خوشگل بود  بابای منم چشمش گرفته بود پسره رو من اتفاقا چون ...

منم خب سنم الان کمه بهش فکر میکنم عصبی میشم امیدوارم بتونم خودمو کنترل کنم یه چیزی نگم بشون

خب مثل ادم به پسره بگو 😑😑😑

من گفته بودم به خانواده بهشون بگن نیان و تمام

الان نمیدونم اینا نگفتن یا گفتن اونا خودشون میخوان بیان باز

وقتی توجه نمیشه به نظرم؟ باز برم بگم چی؟

چه حرفی آخه؟😢

من گفته بودم به خانواده بهشون بگن نیان و تمام الان نمیدونم اینا نگفتن یا گفتن اونا خودشون میخوان بی ...

بهش بگو من الان الویت اولم ازدواج نیست و الویتای مهمتری دارم و حتی وقت برای فکر کردن به ازدواج و ندارم همین 

💙💙💙💙
با خودش حرف بزنم یعنی؟ تو جمع نگم؟ خیلی استرس دارم😑

البته منم مثل تو نمیخواستم ازدواج کنم با توپ پر رفتم تو اتاق ولی نمیدونم چطور شد که الان هشت ماهه عقدم 😂😂😂

💙💙💙💙