2777
2789
عنوان

پیشبینی زلزله 7 ریشتر در ایران+عکس📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 89 پست
عزیزم حرفت درست ولی خیلیا هستن تو خونه های قدیمی یا پایه ضعیف زندگی میکنن اینا میتونن قبل زلزله مراق ...

میدونم گلم که قصدت خوبه.واقعیتش منم میترسم مثل همه اما این حرفو برای خودم نزدم.برای یکی از دوستان تو تاپیک توضیح دادم که چرا این حرفو زدم اگه دوست داشتی بخون عزیزم.وگرنه من اصلا قصد جسارت به شمارو ندارم عزیزدل.

میدونم گلم که قصدت خوبه.واقعیتش منم میترسم مثل همه اما این حرفو برای خودم نزدم.برای یکی از دوستان تو ...

من خودم روحیم خرابه خیلی این خبرو دیدم ب همه گفتم خیلی استرس دارم بخدا🥺🥺🥺داداشمم دانشگاهه کرمانشاست زنگ. زذم گفتم بیا خونه🥺 میفهمم کار اشتباهی بود ولی واقعا ادم نمیدونه چی درسته چی غلط 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم روحیم خرابه خیلی این خبرو دیدم ب همه گفتم خیلی استرس دارم بخدا🥺🥺🥺داداشمم دانشگاهه کرمانشا ...

منم میترسم عزیزم.واقعا هم ترس داره.اما سعی کن بهش فکر نکنی گلم.چون واقعا چیزی نیست که دست ما باشه که با فکر کردن بتونیم مانعش بشیم.پس خودتو اذیت نکن‌.تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته.ایشالا هم خودت و هم خانواده ت همیشه سلامت باشین.نمیدونم چه کاری بهت آرامش میده الان اون کارو انجام بده.یکم فکرت از این مساله دور شه.❤❤

[QUOTE=287217492]بابا ما هم همراهت میایم ۷ ریشتر زلزله فکر کردی قراره کل ایران زنده بمونه با این خون ...

اون بدبخت باید بشینه صبح تا شب کل نی نی سایتیارو دعا کنه😂

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

من خودم روحیم خرابه خیلی این خبرو دیدم ب همه گفتم خیلی استرس دارم بخدا🥺🥺🥺داداشمم دانشگاهه کرمانشا ...

عشقم واقعا زلزله چیزی نیست که آدم بتونه پیشگیری کنه پس استرس ما واقعا بی فایدس

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

از ۱۲ فروردین 

اطراف ما رلزله هست 

یکی ۲ روز قبلش ساعت ۹ صب اومد خیییلی لرزیر

۱۲ فرور ی ۵ ریشتر اومد خیییلی طولانی که اصلا نمیشد فرار کنی

تا ۱هفته بعدش پس لرزه داشت

ی هفته اروم شد

دیشب ۲تا پشت هم با شدت زیاد اومد

خدا بخیر کنه

:)