2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدش متوسط رو به بلند لاغر سفید ،صورت لاغر و متوسط بینی هم عمل کرده

حس پسرخاله م چیه؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
به حرف هیچکدوم دیگ اهمیت نمیده حالا تو از کجا این و میدونی؟ ولی خیلی عفریتست خواهرش،همش باش ...

خواهرشوهرام تنمو کتک دادن من حاملم. آدم میشن؟ چ حسی الان بهم دارن؟  دلشون سوخته!؟ آدم میشم میان سمتم؟ 

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
به حرف هیچکدوم دیگ اهمیت نمیده حالا تو از کجا این و میدونی؟ ولی خیلی عفریتست خواهرش،همش باش ...

باید بفکر شوهر هرزش باشه نمیدونم چرا از علی غافله انقدر؟ .... به هاک نشستنشو به چشم دارم میبینم خیلییییی واضحح

یکم عذاب وجدان گرفتند

گلم‌حست میگه کی نامزد یا ازدواج میکنم؟فامیله یا غریبه؟و شغلشو چی حدس میزنی

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
حسم میگ شوهرش خیلی آدم زرنگیه حتی اگ زنش شک کرده بازم پیچوندتش

سرنوشت کبری چیمیشه بلاهایی ک سرم داده خدا سرش بلا میده یا تا آخر عمرش خوش خوشانه

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
اسمتون و با سوالتون باز بگید

نسرین

بنظرت کی نامزد یا ازدواج میکنم؟فامیله یا غریبه؟شغلش تقریبا چیه؟

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!