2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 28 پست
روحیاتت رو میگی؟

میخوای بگیریم هانی؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم اولا بستگی ب اخلاق خانواده اش داره 

دوم اینکه مامانی نباشه 

ودر آخر ببین از لحاظ مالی خانوادشو اگه ساپورت نمیکنه اوکی بده

ولی اگه ساپورت میکنه تو آینده ب مشکل بر میخوری و انتظارات اونا هم بعد ازدواج چند برابر میشه از پسرشون

انشالله بهترینا سراها قرار بگیره 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

کلا زندگی تو ی ساختمون ندوست هر چی هم که خوب باشن بلاخره دخالتشون بیشتره چون بغلشونی و اینکه حتما بسنج ببین مامانی هست یا نه اگر بود که دیگه اصلا 

من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران میکند….       میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی 😘
من نمیدونم چرا ناخودآگاه به پسرای سن بالا شکاکم،دست خودمم نیست...همش میگم اگه خوب بود چرا تا الان از ...

خب ممکنه اونا هم درمورد من همین فکر کنن بگن این دختر چرا تا این سن ازدواج نکردخ

ما خودمون خونه داریم ولی خونه پدرشوهرم میشینبم چون هم خونمون خیلی کوچیکه هم پایین شهره من ترجیح دادم جای خوب بشینم و خونه بزرگ کاری که شاید خیلی نی نی سایتی ها مخالفش باشن.اینم بگم خانوادش به من هیچ کاری ندارم.چون کسی از شوهرم جرات نداره کاری کنه و کلا جذبه داره.اگر این روحیه و اخلاق  شوهرم نبود شاید نمیموندم.البته که خانوادش هم خیلی با شعور هستند

البته اینم بسنج که چقدر احتمال داره موقعیت ازدواج پیش بیاد برات و اینکه دوسش داری و …

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…
خب ممکنه اونا هم درمورد من همین فکر کنن بگن این دختر چرا تا این سن ازدواج نکردخ

دختر فرق میکنه من اینقد دختر سن بالا میشناسم هم خانواده دار تحصیلات عالی،مهربون،باشخصیت ولی خواستگار خوب نداشتنو ازدواج نکردن....ولی پسر فرق میکنه...بهرحال خیلی تحقیق کن،برید محل کارش،سَرسَری نگیرین که خانواده خوبین...یسریا خیلی بازیگرای خوبین بعدن خودشونو نشون میدن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بگو شاید فامیل شدیم🤣🤣

اصلاا نمیتونم با کسی کنار بیام

خود شوهرم به زور اگگگگگگر بتونم تحمل کنم چه برسه به اقوام☹️

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
موقعیت مناسب ازدواج رو نمیدونم ولی خیلیم به دلم نی

خب یه مدت باهاش در ارتباط باش ببین خوشت میاد یا نه

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…