2777
2789
عنوان

هک شدن ایتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 27 پست
وقتی پیام رو حذف کنی برای کسی که هک شده هم حذف میشه نشست های فعال رو پاک کن و رمز دو مرحله ای بزار

پاک نمیشن هرکاری میکنم 😔

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زدم دونفرهک کرده بودن ولی هرچی میزنم پاک نمیشن لعنتیا یکی ماه ۷ هکم کرده یکی ماه اسفند۱۲ ینی

اسم دستگاه خودتو اون بالا نشون میده ببین اون دو تا نشست با دستگاه خودت یکی نیست؟

هر دفعه که ایتا رو پاک میکنی و واردش میشی نشست برات میزنه

تو ، مالک چیزی هستی که مرگ نتونه ازت بگیره...!

اسم دستگاه خودتو اون بالا نشون میده ببین اون دو تا نشست با دستگاه خودت یکی نیست؟ هر دفعه که ایتا رو ...

عه راست میگی من دودفعه واردش شدم.دوتادستگابودش 

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
اخرین باری که وارد اکانت شدی کی بود

اسفندحذفش کردم تادیشب نصبش کردم

بمیرن لعنتیاعکساموفرستادم برادوستم حالانگاکردم دونفرهکم کردن مردم ازاسترس 

مردم بیکارن بخدا🥺منم همینطور شدم هم تلگرام خواهرم هم ایتای خودم...ایتا که پایان نشستو زدم اوکی شد  ولی تلگرام مجبور شدیم دیلیت اکانت کنیم اصلا حذف نمی شد 

حتما دستگاه خودت بوده بنده خدا😂

فک نکنم شاید اونی ک مهربالااومده خود دستگاهم باشه ولی اون اسفنده نیس

مردم بیکارن بخدا🥺منم همینطور شدم هم تلگرام خواهرم هم ایتای خودم...ایتا که پایان نشستو زدم اوکی شد&n ...

همینوبگو بخدا اخه خداکنه گیرآدم های خوب بیفتیم تهدیدمون نکنن

فک نکنم شاید اونی ک مهربالااومده خود دستگاهم باشه ولی اون اسفنده نیس

دو سه روز که بگذره میتونی نشست رو ببندی یا کلا با این سایت خود ایتا my.eitaa.com حذف اکانت کنی دوباره بیای

تو ، مالک چیزی هستی که مرگ نتونه ازت بگیره...!

دو سه روز که بگذره میتونی نشست رو ببندی یا کلا با این سایت خود ایتا my.eitaa.com حذف اکانت کنی دوبار ...

چراباید دوسه روزبگزره؟؟بخاطراینکه تازه ینی نصبش کردم ایجوریع