2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت حس حسادت داشتم ، نگاه کردم دیدم طرف از من بیشتر تلاش کرده ، وقتی من تو خواب ناز بودم اون کار کرده درس خونده 

پس گفتم نوش جونش 

اگه هم شانسی به موقعیتی رسیده بازم میگم نوش جونش ،

حتما منم یه جاهایی شانس آوردم 

یه جاهایی هم شانس و اقبال منتظرمن 

در کل حسادتم رو اینطوری کنترل میکنم

بله خیلی زیاد🤭ادمهایی ک من ب سن بلوغ رسیده بودم و هنوز ب دنیا نیومده بودن الان بچه دارن این بزرگتر ...

عزیزم کمرت رو با آیه ۳۱ سوره رعد ببند از شیخ بهایی.بزن تو نت میاره خیلی مجربه خودمم بستم باردار شدم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
عزیزم کمرت رو با آیه ۳۱ سوره رعد ببند از شیخ بهایی.بزن تو نت میاره خیلی مجربه خودمم بستم باردار شدم

باشه عزیزممم

ممنون

سرچ میکنم ببینم چجوریه..

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
اره عروس خاله شوهرم  یعنی خاله شوهرم برا عروسه سرتاپاشو طلا گرفته نمیزاره دست به چیزی بزنه خون ...

خالت عروس نمیخواد؟؟ یه عروس در حد نو هستم فقط یه بار زایمان کردم ☹️ دست یه اقای مهندسم شب تا شب میاد لپمو میکشه میره میخوابه...😅🤣 حسرت اینکه تو بارداری یکی مثل پروانه دورم بچرخه رو دلمه...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

عزیزم خودت نوشتی فقط بنویسم دور کمر یا بازو ببندیم ؟؟؟

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
همیشه باید ببندی ؟ خودت نوشتی؟

آره تا باردار شی.اره عزیزم فقط واسه حموم در می‌آوردم.  من تنبلی شدید دارم از مجردیم. الان دوتا دخمل ناز دارم الحمدلله

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
عزیزم خودت نوشتی فقط بنویسم دور کمر یا بازو ببندیم ؟؟؟

اره عزیزم.ن مینویسی تو ی کاغذ ی خطم نمیشه.میذاری لای ی پارچه پارچرم میدوزی ک از لاش نیفته.میبندی ب کمرت فثط میری حموم در میاری ک خیس نشه انشاالله باردار میشی مثل من و خیلی های دیگ

خیلی آسونه حتما انجام بده

شما چند وقت  بعد باردار شدین؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭