2777
2789
عنوان

وای سمممم😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 17 پست
نه گلم نظریه های زیادی داده دلیلش بیماریش نبوده به هرحال هر فیلسوف یا دانشمندی ک به درجه بالایی از ...

اونی ک گفت انا الحق منصور حلاج بود یه عارف و فیلسوف صوفی که پشت حرفش حقیقت خدا نهفته بود منتها تو زمان خودش درک نشد و فکر کردن کفر می گه و برای همین تکه تکش کردن منم می گم انا الحق وقتی روح ما از خداس پس انا الحق

این دانشمندم خیلی سال می شناسم سرگذشت و نظریه هاشم خوندم یه دلیل خدا ناباوریش از زیان خودش بیماری صعب العلاجش بود ک معتقد بوده اگه خدا هست منو خوب کنه 

خالا اون یارو ک کامنت گذاشت ب زبون خودمونی گفته بنده خدا  زیادی احساس راحتی کرده 😂

اونی ک گفت انا الحق منصور حلاج بود یه عارف و فیلسوف صوفی که پشت حرفش حقیقت خدا نهفته بود منتها تو زم ...

فکر نمیکنم به این خاطر بوده باشه من بیشتر نصاحبه هاشو دیدم اخه😐فردا دوباره میرم تحقیق میکنم ب شما هم میگم نتیجه رو😂

*قانون مورف*           خدا زلفای در باده، خدا ایران آزاده:)))     Naturalistic☘  طبیعت گرا☘     یه لبخند، یه قطره اشک، یه دره، یه خواب ابدی........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم به این خاطر بوده باشه من بیشتر نصاحبه هاشو دیدم اخه😐فردا دوباره میرم تحقیق میکنم ب شما ه ...

اره منم دوباره ی سرچی حال داشتم می کنم

ولی یادمه کتابشو ک خوندم (ترجمه بود) از دلایل اولیه خداناباوریش این بود