2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام عزیزم خو شما که کلا عملی 

مگه شما هم بینی تو عمل نکردی ؟ منم فقط بینیمو عمل کردم و ۲ سی سی ژل زدم به لب ...کلا عملی یعنی چی

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
مگه شما هم بینی تو عمل نکردی ؟ منم فقط بینیمو عمل کردم و ۲ سی سی ژل زدم به لب ...کلا عملی یعنی چی

ن من اون شال قرمزم هیچ کاری نکردم خو ی عمل بینی ۱۸۰ درجه تغییر میده هااا

ن من اون شال قرمزم هیچ کاری نکردم خو ی عمل بینی ۱۸۰ درجه تغییر میده هااا

فقط چپی رو دیدم چپی تو نبودی ؟ 

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
اخه گفتی هیچ کدوممممممم

نه والا تمرکزم رو چپی بود نمیدونم چرا ناخوداگاه فکر کردم چپی تویی !

مرسی عزیزم اره باید عمل کنم بینیمووو

اره عمل کن من از وقتی عمل کردم اینقدر اعتماد بنفسم زیاد شده تازه خوشگلیاتم بیشتر معلوم میشن اونوقت 

مثلا همین سمت چپی.فامیلته؟ ببخشید ولی زیاد جذاب نیس یعنی اندازه تو خوب نیس ولی بینیشو عمل کرده خوب بنظر میاد

2790
2778
2791
2779
2792