2777
2789
ما چون عیده رسم داریم باید غذای برنجی باشه 

دقیقا ماهم مثل شما 👌💯

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودم قول دادم سالم خوری کنم 😌😬😃

منم همینطور

دلم یه وعده غذای چرب با نوشابه تگری میخواد اما رژیمم نمیذاره

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
منم همینطور دلم یه وعده غذای چرب با نوشابه تگری میخواد اما رژیمم نمیذاره

من چندشب پیش چیت کردم 😁ده روزی یه بازچیت میکنم ولی سعی میکنم تااونجاییکه ممکنه رعایت کنم همینجوریش بعدرژیمم ۷کیلواضاف کردم 😄

یه مامان هستم 😊دوتادسته گل💟

البالوپلو 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
نه وسایلشو دارم عزیزم ولی نمیدونم سس مایونز خوبه بخورم ؟

من خودمم باردارم.هفتع۱۶.من میخورم.البته سسم کم چربه

طُ∞‌ضربان‌قلب‌منی‌ ـﮩ۸ــ💌ــ۸ـﮩـ S ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌💗🫀
من چندشب پیش چیت کردم 😁ده روزی یه بازچیت میکنم ولی سعی میکنم تااونجاییکه ممکنه رعایت کنم همینجوریش ...

نه دیگه من سرم بره رژیمم نمیره. هفت کیلو کم کنم میرسم ب وزن ایده آل. عروسی دخترخالم لباسی ک فیت تنم باشه بتونم بپوشم😊😊

سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖