2789

با احترام به نظر همه، به نظر من قطعا پسر و دختری که اهل دوستی با جنس مخالف نیستند احتمال خوشبخت شدنشون بیشتره به دلایل مختلف.

ازدواج سنتی هم  مثل ۲۰۰ سال پیش نیست که پدر و مادرها تصمیم بگیرن و سریع عقدکنون و عروسی بشه.

بعد از خواستگاری حتما یه دوره آشنایی هست و این آشنایی خیلی عاقلانه تره تا دوستی که یقینا احساسات توش دخیله.

قید مکان کردم و گفتم توی ایران  چون هنوز اکثر  پسرای ایرانی به روابط دوستانه در قالب آشنا ...

آره یسری پسرا صد تا دوس دختر دارن 

بعد با هیچ کدومممم ازدواج نمیکنن میرن سنتی 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خخخخخخ😂😂😂😂😂😂😂 ولی ببین ۸۰ درصد اونایی هم ک دنبال دوستین برا ازدواج همو نمی‌خوان  به نظ ...

ببین دهنت که هیچ دستات که هیچ از سر تا پاتو از دور میبوسم 😘😘😘😘😘😘😘

اینا ازدواج سنتی رو اشتباه فهمیدن که بدون عشق ازدواج انجام میشه🥲

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
خخخخخخ😂😂😂😂😂😂😂 ولی ببین ۸۰ درصد اونایی هم ک دنبال دوستین برا ازدواج همو نمی‌خوان  به نظ ...

همین دیگه مدرنه. من ازدواج بچه کوچولوهارونگفتم که مثلا دوستی واشنایی دوتاهمکار دوتافردبالغ ک میدونن چی خوبهچی بد ومطمناا تهش ازدواجه یاهمکلاسی این دسته اشنایی ودوستی وازدواجارودوسدارم ن چیزی ک خانواده بپسنده البته هرکسی ی زندگی داره وی نظر نمیشه زندگیاهمه شبیه هم باشن

با احترام به نظر همه، به نظر من قطعا پسر و دختری که اهل دوستی با جنس مخالف نیستند احتمال خوشبخت شدنش ...

ن بابا 

ما عین ۲۰۰ سال پیش بودیم 

بابام نمیذاشت تو نامزدی بیرون بریم 

اینجوری هم نیست ک تو شهر کوچیک و بین هزاااار تا فامیل باشیم حتییییییی توقع داشت تلفنی هم نحرفیم 

پس من کلا نباید ازدواج کنم چون ریسک بسیاااار بزرگیه 

چرا

دیگه خودم اینودوست دارم

برای بچه هاهم همینکاررودوست دارم

سنتی خیلی وحشتناکه

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
با احترام به نظر همه، به نظر من قطعا پسر و دختری که اهل دوستی با جنس مخالف نیستند احتمال خوشبخت شدنش ...

اصلادخترپسری ک اهل دوستی نبودن دیگه وجودنداره بایدتفاوت نسل جدیدبانسلای قبل روپذیرفت ازدواج الان سخته زندگیاسخته برای شروع زندگی وازدواج فقط عشق میتونه دلیلش باشه

عزیزم اینم مدرنه ک شماگفتی سنتی همونه ک مثلارابط معرفی میکنه 

نمیدونم ولی سنتی بدون عشق اون قدیما بود که اصلا همو نمیشناختن الکی میرفتن محضر نیگفتن الا بلا باید بگی بله فلانی شوهرته 

سنتی های الان بدون عشق تیست دیگه

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
ببین دهنت که هیچ دستات که هیچ از سر تا پاتو از دور میبوسم 😘😘😘😘😘😘😘 اینا ازدواج سنتی رو اشتباه ...

سنتی خودش هم دو دسته س 

بعضی وقتا دو نفر برای بار اول همو میبینن با یه واسطه ای یا هر چی حالا 

اما یه جور دیگ اینکه مثلا پسر عمو دختر عمو ان همو چندین ساله دیدن و از هم خوششون اومده 

اون موقع میرن خواستگاری 

خیلی ها رو ما دیدیم تو فامیل ک مثلا پسره رفته با خانواده ش صحبت کرده ک برن خواستگاری فلان دختر 

یا یه نفر دیگ 

تو یه شرکت کار میکردن چند بار ک همو دیدن خوششون اومد و رفتن خواستگاری از دو تا شهر مختلف  

اصلادخترپسری ک اهل دوستی نبودن دیگه وجودنداره بایدتفاوت نسل جدیدبانسلای قبل روپذیرفت ازدواج الان سخت ...

چرا هنوز هستن ، دیدم که میگم.

و متاسفانه همین روابط بی چهار چوب دخترها و پسرها هست که باعث شده آمار ازدواج بیاد پایین و همون معدود ازدواجی هم که هست درصد بالایی به طلاق منجر بشه