2777
2789
من باشم یا با خود بچه ها یا بزرگتراشون صحبت میکنم و میگم چقد کارشون تو روحیه بچه تاثیر میزارع بعدم ...

نمیخوام بزرگترا بفهمن برام مهمه. اونا خوشون از بچه ها بدترن. 

اگه یفهمن دس میذارن رو نقطه ضعفم

بیستٖـون،هیٖـچ،دمـٰاونـٖدم اگـٖر سـد بشـٖود، هـٖدفم قسٖمت مـٖن بوده و بٰاااایـٖدبشود.                                        بنا کننده ی شادی های خود باش😍                                    من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم.همه حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم.اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍. بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست.😍(دوست دارم خدا جونم،رفیق صمیمیم🤝)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکسی میتونه طبق خواسته اش رفتار کنه😁

خواسته شما از بچه اتون یک آدم نا سالم به حا میگذاره که متاسفانه برای جامعه خطرناک میشه ...پس هر خواسته ای قابل حمایت نیست فقط امیدوارم سنتون کم باشه و این طرز تفکر ناشی از عدم تجربه باشه.روزخوش

به بچم میگم رفتیم جایی که اونا بودن بشین پیش خودم جایی نرو عوضش بعدش میبرمت شهر بازی

ولی مطمئن باش تو دلش غصه میخوره و دوس داره باهاشون بازی کنه

بیستٖـون،هیٖـچ،دمـٰاونـٖدم اگـٖر سـد بشـٖود، هـٖدفم قسٖمت مـٖن بوده و بٰاااایـٖدبشود.                                        بنا کننده ی شادی های خود باش😍                                    من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم.همه حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم.اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍. بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست.😍(دوست دارم خدا جونم،رفیق صمیمیم🤝)
بگو بچه ها نمیتونن باهات بازی کنن خودم باهات کلی بازی میکنم یه جوری مجابش کن نمیشه بچه های دیگران مج ...

من اصلا مجبورشون نمیکنم. و جلو کسی نشون نمیدم برام مهمه. ولی واقعا ناراحت میشم. دوس دارم با هم صمیمی باشن 

بچه باید یاد بگیره خودش باید برای حقش بجنگه بچه ای که دائم با حمایت پدرمادر بزرگ‌شه سوسول و ضعیف با ...

حقش این نیست که همه آدم حسابش کنن ....شما یه خروس جنگی داری تحویل جامعه بده فقط محدوده زندگیتو معیین کن که تا حدامکان از خودتو بچه هات دور باشیم 

هیچی داره گریه میکنه میاد بغلم منم بوسش میکنم آروم بشه یکم باهم بازی میکنیم دوباره برمیگرده دیگه هرچی شد

باید یاد بگیره همه لازم نیست دوسش داشته باشن و بدون دوست داشتن بقیه هم میتونه زندگی کنه بچه را هم لوس نمیکنم و پا درمیونی نمیکنم به بچه های دیگه. خودش مشکلاتشو با همسن سالاش حل کنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نه بچه من عاشق بچه هاس.دوس داره فقط یکی باشه باهاش بازی کنه. انقد باهاشون مهربون رفتار میکنه ک دلم ب ...

دلیلش چیه با بچه ات بازی نمیکنن؟

همه یک جنس و یک سن و سال هستن ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اخه بادعوا ک نباید بدست بیاره ،میگی بچه مردموبزنه !

ولش کن .... معلوم نیست تو چه سن یا چه حال و هوایی هستن اینطوری نظر میدن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دلیلش چیه با بچه ات بازی نمیکنن؟ همه یک جنس و یک سن و سال هستن ؟

نمیدونم، همیشه هم اینطور نیستن ولی اکثر اوقات اینجورین 

نه اونا بزرگترن

این بده که

نه بد نیست عزیزم من درک میکنم احساس مادرانه شمارو اما اینکه بچه با این مواجه بشه که همیشه اتفاقی که میخواد نمیفته و در عوض اون اتفاق میتونه اتفاقای بهتره دیگه ای رو تجربه کنه و جای گزین کنه از نظر روانشناسی ی برد حساب میشه... 

برای مثال درسته بچه ها باهاش بازی نمی‌کنند اما من بهش میگم مهم نیست تو پسری اصلا بازی های اونا برات جالب نیست و بعد از اون با دایی من بازی میکنه ( داییم خیلی آدم باحالیه و بازی های هیجانی باهاش بازی میکنه ) 

اولا توی روابطش با بچه ها دخالت نکن 

دوما این مساله رو عادی براش جلوه بده که چیزیه که اصلا مهم نیست و طبیعیه ...جوری واکنش نشون نده که فکر کنه غصه خوردی و ناراحت شدی یا از اون بچه ها بدت اومده ... 

سوما براش ی تفریح جایگزین بزار توی اون جمع...بازی ها و فیلم های جالب روی گوشی براش بزار... یا با خودت و پدرش بازی کنه ... 

چهارما ی جوری سعی کن با بچه ها ی بازی یاد بدی یا ی اسباب بازی بچه رو ببر که با بچه ها باهم بازی کنند و خلاصه یادش بده دوست پیدا کنه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نه بد نیست عزیزم من درک میکنم احساس مادرانه شمارو اما اینکه بچه با این مواجه بشه که همیشه اتفاقی که ...

دکتر هلاکویی میگه برای دوست خوب پیدا کردن باید هزینه کرد... این هزینه میتونه خلاقیت شما در آموزش ی بازی باحال و جدید باشه که بعدش بچه شما روهم راه بدن...یا اسباب بازی که احتمال خراب شدنش هم هست اما بواسطه اون بچه ها با پسر شما هم بازی می‌کنند و البته پسر شما میفهمه واسه چیزی که میخواد با هزینه کنه و مفت مفت نمیشه

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲