2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم اهنگ گوش میدم بعدشم برم منطق بخونم

فرزند ایران و جانفدای میهن🖤🥀 یک عدد فمنیست در حال جنگیدن با سیستم نر سالاری...تا وقتی که پرپر شدن چند هزار جوون بی گناه رو به حق میدونی صرفا بخاطر اینکه در دیدگاه سیاسی با تو تفاوت داشتن و انگ بی خدا بودن بهشون میزنی حرف از وطن پرستی نزن بی وجود مظلوم مظلومه چه بچه های میناب و چه جوون هایی که در آن زمستان لعنتی با کلی آرزو و امید خاک شدن

شمایی که دانش آموز و کنکوری هستید چقدر زمان نیازه تا یک کتاب فیزیک رو تموم کنید و نمره ۲۰ هم بگیرید

اگه ضعیف باشید

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی

مریضم😷

با سگم جفت مون  کنار هم خوابیدیم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یکم از شوهرم‌ناراحتم نمیخوام ب روش بیارم الکی روز عیدم‌خراب نشه دارم‌غصه میخورم اونم عین خیالش نیست

لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

شمایی که دانش آموز و کنکوری هستید چقدر زمان نیازه تا یک کتاب فیزیک رو تموم کنید و نمره ۲۰ هم بگیرید ...

من کنکوری نیستممممممممممم😐 

ب نظرم براب هرکس میتونه متفاوت باشه..ولی اگه پایه ضعیف باشه یکی براش توضیح بده فکر نکنم بیشتر از ۲.۳ ساعت طول بکشه

من کنکوری نیستممممممممممم😐  ب نظرم براب هرکس میتونه متفاوت باشه..ولی اگه پایه ضعیف باشه یکی ب ...

نه منظورم یک کتاب کامل چقدر زمان میبره

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی