2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میرم بیهوشی فوقش  بیمارستان صارم انجام میده ؟؟؟

ببین ابن سینا با بیهوشیه من پالا ترسیدم با بیهوشی رفتم

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نه عزیزم شوهر‌ دارم  

خوب دیگه عزیزم ترست براچیه 😅یه سوند خیلی باریک وارد رحمت میکنن و یه چیزی مثل سرم میره داخل رحمت. تازه قبل سوند گذاری هم بیحس میکنن. من یه ماه برادخترم استرس داشتم همش میومدم کامنتارو میخوندم دردداره فلان دخترم اول تااخر بامن حرف میزد میخندید کلا متوجه نشد

خوب دیگه عزیزم ترست براچیه 😅یه سوند خیلی باریک وارد رحمت میکنن و یه چیزی مثل سرم میره داخل رحمت. تا ...

واقعا یعنی برم 

بیهشویی میگه دو میایون باید بدی همسرم نمی تونه بده 

واقعا یعنی برم  بیهشویی میگه دو میایون باید بدی همسرم نمی تونه بده

بیخیال عزیزم انشالاه بری میبینی چقدراحته.من خودم فوبیای اینجور چیزا رو دارم تاحالا آمپول نزدم از ترسم ولی تو زایمان که سوند گذاشتن خیلی راحت بود فقط یه ذره احساس ناخوشی به ادم دست میده انگار بلخشید دستشوییتو نگه داشتی و سوزش گرفتی یه همچین چیزی. اصلا بهش فکر نکن

ایشالله هیچی نیست  برات از خدا میخوام خوب بشی الهی امین

ممنون شماهم نگران نباش آدم استرس نداشته باشه راحت باشه برای این آزمایشات دردش بیشتر میشه دختر عموم رفته بود گفت دردش زیاد نیست 

به حکمتش دل بسپار(خدا)