2777
2789
نه صدا از بیرون نبود مسکونیم نیست

عزیزم تو که دزفولی روانشناس خوب سراغ نداری؟؟من دزفولم بین مجتبی سخاوت و مشتاقی موندم:(

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
روح هایی که به شکل بد مردن سرگردان میشن

عزیزم خرافات هست

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باردارید اصلا نرید ، اصلا 

خواهرشوهرم با بچش رفت سر شب هم بود بعد دخترش لال شد . دکتر و دوا و .... فهمیدن همون شب ترسیده و بعد اون همیشه با یکی انگار حرف میزنه و دست تکون میده .. چقدر دعا و قران و ختم ونذر کرد تا خوب شد 

من خرافاتی نیستم ولی اینو از نزدیک در جریانش بودم

😊❤️😊
بله

خیلی خوبه برو درباره همین تو قران بخون جوابتو میگیری

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
شاید زنده شده بوده از خیلیا شنیدم که صدا میشنون چرا همون لحظه زنگ نزدید

مامانمم اینو گفت ولی به فکرمون نرسید حتی پسرعمم که همراهمون بود پزشک بود چرا به فکراون نرسید 

به حکمتش دل بسپار(خدا)
عزیزم تو که دزفولی روانشناس خوب سراغ نداری؟؟من دزفولم بین مجتبی سخاوت و مشتاقی موندم:(

من بیشتر تو کار دکترام روان پزشک ننمیدونم یبار رفتم پیش یکی فامیلشم یادم نیست فقط دارو داد بدردنخوربود

به حکمتش دل بسپار(خدا)

خدایی دنبال جن توی بهشت زهرا میگردین ؟ 

نترسید خواهش میکنم ولی اگر بهتون بگم الان کنار خیلی هاتون دراز کشیدن و نشستن و دارن بهتون خیره نگاه میکنن بایه لبخند موذیانه و تو دلشون میگن اگر این پرده ی عدم دخالت تو امور مادی نبود چه کرک و پر ریزونی داشتیم 

چی میگفتید 

نه شوخی میکنم نه میخوام کسی اذیت بشه 

فقط بدونید 

ما موجودات محدودیم فکر میکنیم اجنه کارشون تو بهشت زهرا چرخیدن و ایجاد صداست ؟ 

خیر الان کنار ما هستن و زندگی میکنن

من بیشتر تو کار دکترام روان پزشک ننمیدونم یبار رفتم پیش یکی فامیلشم یادم نیست فقط دارو داد بدردنخورب ...

روانپزشک نمیخوام روانشناس میخوام..باشوهرم مشکل داریم میخوام برم مشاوره

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
سخاوتو میشناسم خوبه

عزیزم دزفولی؟؟تعریف سخاوت رو برای اسردگی و وسواس خیلی شنیدم من میخوام با شوهرم برم برای اختلاف نظرهایی که باهم داریم...تو تعریفش رو برای چه مشکلی شنیدی؟؟

خدایی دنبال جن توی بهشت زهرا میگردین ؟  نترسید خواهش میکنم ولی اگر بهتون بگم الان کنار خیلی ها ...

قبوول دارم توی هرخونه ای هس 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزم دزفولی؟؟تعریف سخاوت رو برای اسردگی و وسواس خیلی شنیدم من میخوام با شوهرم برم برای اختلاف نظرها ...

دزفول نیستم قمم قبلا پشتیبان گروه مشاوره پزشکی انلاین بودم ایشونم با ما همکاری داشت طبق نظرسنجی از کسانی که مشاوره گرفتن راضی بودن

دزفول نیستم قمم قبلا پشتیبان گروه مشاوره پزشکی انلاین بودم ایشونم با ما همکاری داشت طبق نظرسنجی از ک ...

ممنونم عزیزم❤️