2777
2789
عنوان

نمی خوام عروسی بگیرم لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 52 پست
اینا با سگ فرقی ندارن 

من ک هیچوقت حلالشون نمیکنم من ازاین میسوزم ک بااینکه این بلاهارو سرما اوردن اما شوهرم همیشه پشت اونا بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دختره اگه عاشق بود چهار تا دوس پسر نداشت نامزدم خوش گفت با پسرا لاس میزنه همچین ادمایی لیاقت خوشبختی ...

شما نمیتونی بگی کی لیاقت خوشبحتی رو داره کی نداره 😊 

خدا س ک از دل بنده هاش خبر داره و میدونه کی لایقه کی نیست 😊 

در مورد موضوع تاپیکت هم ، جشن عروسی بگیر ، هر کی خواست میاد ، هر کی نخواست نمیاد ، خودت و نامزدت برات مهم باشه  ، ن بقیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اینطور باشه که خیلی خوبه  لااقل از تنهایی اب نمیشه

قبل ازدواج ما 

قبل اینکه نامزدم منو ببینه 

بعدشم از کی لاس زدن با این و اون شده کار خوب اگه می دیدیش این حرفو نمیزدی 

شما نمیتونی بگی کی لیاقت خوشبحتی رو داره کی نداره 😊  خدا س ک از دل بنده هاش خبر داره و میدونه ...

نه راست میگی من نمی تونم بگم ولی تو کاراش رفتارش لاس زدنش با بقیه رو ندیدی 

نه راست میگی من نمی تونم بگم ولی تو کاراش رفتارش لاس زدنش با بقیه رو ندیدی 

من کاری ب اون ندارم 

ب زندگی خودت بچسب 

تو انتخاب شده ی همسرت هستی ، همین مهمه 

و ب جای اینکه حتی یک درصد بزاری اون ذهنت رو ازار بده و اذیتت کنه ،روی خوشبختی خودت فکر کن و براش قدم بردار 

اصلا ب اون ادم هیچ بهایی نده 

من کاری ب اون ندارم  ب زندگی خودت بچسب  تو انتخاب شده ی همسرت هستی ، همین مهمه  و ...

نمی دونم بعد اینکه رفتن تو خونمون دعا پیدا کردیم گذاشته بودن زیر حصیر سبد بله برونم 

نه شووهر من اینجوری نیس 

خداروشکر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
2790
2778
2791
2779
2792