2777
2789
هرچیزی ترکش سخته،سیگار هم میفهمم سخته ولی کافیه دیگه سمت خریدنش نری. اگه زیاد میکشی هم به خودت بگو م ...

بسته ای کلا نمیخرم 

نخی میگیرم

وای با پاستیل و لواشک میتونم ترکش کنم😐✋😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر خوبیه گاهی وقتا روشن میکنم یه پوک میزنم بقیش تو دستم پودر میشه همونم ارومم میکنه نمیدونم مرضم ...

نه پودر نکن تعداد دستت باشه بزارش اگر میشه دوباره همونو روشن کن 

برادرم روزی چهارتا بسته رو هم میکشه ولی از یه دوره ای شروع کرد ته سیگاراشو شمردن ببینه میتونه کم کنه؟ 

که بابام گند میزنه مدام به احوالش 

تا ما میریم بیرون میدوئه همه جا رو بهم میریزه مثلا مرتب میکنه زندگی نداریم از دستش که منم الان از فکر کاراش سیگار میخواهم فقط

نه پودر نکن تعداد دستت باشه بزارش اگر میشه دوباره همونو روشن کن  برادرم روزی چهارتا بسته رو هم ...

من زیاد نمیکشم توی این مورد اراده دارم‌جلوی خودمو میگیرم

ولی باید کلا ترکش کنم میکم دیگم

الان پیشنهادای خوبی شد

ویو بگیرم یا با پاستیل و لواشک خر میشم میاونم ترک کنم😂😂😂ببینیم خدا چی میخواد

منم مشکل تورو دارم منتها وقتایی که عصبی ام پشت سر هم میکشم اگه یجا برم نتونم بکشم عصبی میشم و ساکت 

دوس دارم بزارمش کنار ولی نشد امتحان کردم فایده ای نداشت کم کردم ولی ترک نتونستم 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
من زیاد نمیکشم توی این مورد اراده دارم‌جلوی خودمو میگیرم ولی باید کلا ترکش کنم میکم دیگم الان پیشن ...

نمیدونم منم برم رو مخ برادرم ؟ تازه از مخدر ترکش دادیم و هنوز دوره تموم نشده فشار بیارم برای سیگار بهش یا بزارم تو حال و هوای خودش ؟ میترسم خسته بشه 

منم مشکل تورو دارم منتها وقتایی که عصبی ام پشت سر هم میکشم اگه یجا برم نتونم بکشم عصبی میشم و س ...

منم همینم

وقتی عصبیم میگم یهو میبینی پشت سر هم ۴ ۵ تا نخ میکشم تا اروم بشم