2777
2789
عنوان

ماسک موی...

465 بازدید | 17 پست

سلام خانومااا ماسک موی داخل حمام کراتین دار چه مارکی معرفی میکنین بهم؟؟

که حاویه کراتین باشه و موها رو لخت کنه.. موهام کمی مجعد پاییناش، میخوام لخت بشه مثه کراتین..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم.چون رو ماسک موهای کراتین دار بعضیاش نوشته لخت کننده خارجی ان.. 

اگه موهات لخت باشه و‌دراثر اسیب وز شده باشه اره لخت میشه

ولی موی مجعد و‌فر باماسک‌ صاف نمیشن

البته یه ماسک مو هست ب اسم کالر واو‌ که باید روش براشینگ کنی حتما اون لخت و‌سلاقی میکنه

نه بابا راست میگی عزیزم؟؟ مطمئن باشم؟ چنده قیمتش؟ کراتین کرده بودی قبلش؟؟

نه ولی الان هر کسی میبینه فکر میکنه کراتین کردم موهای من خشک بود یعنی افتضاح به خاطر رنگ و دکلره  موهام الان ابریشمی و لطیف شده  به موهای من که ساخت عزیزم شما رو نمیدونم میترسم هزینه کنی مثل من جواب نگیری. 😟ولی زنیکس محشره اورال تقلبیش زیاد شده

😎💚🐬
اگه موهات لخت باشه و‌دراثر اسیب وز شده باشه اره لخت میشه ولی موی مجعد و‌فر باماسک‌ صاف نمیشن البته ...

دقیقا این ماسک موی منم صاف کنندست موهای منو لخت کرد اگر فر باشه با ماسک اتفاقی نمیفته

😎💚🐬
دقیقا این ماسک موی منم صاف کنندست موهای منو لخت کرد اگر فر باشه با ماسک اتفاقی نمیفته

یه ماسک مو دیدم لازیک خارجی کراتین دار روش نوشته بود صاف کننده و براق کننده ینی دروغه؟ ادم میترسه هزینه کنه