2777
2789
من طنز دوست دارم خیلی .قبلا هم رمان عاشقانه و فیلم عاشقانه دوست داشتم الان چند ماهه حالم بد شده چیزا ...

چه با حال من عاشق متن های ادبی و کتاب های ادبی ام فیلم های عاشقانه مخصوصا اگر از اون نا موفق ها باشن بعد از یه مدت تاثیر می ذارن رو ذهن آدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله طنز خیلی خوبه یکم آدم رو از فکر و خیال دور می کنه تا آدم بره تو دنیای شیرین اون فیلم یا کتاب

ولی الان ب یکی ی کادو دادم فک کردم خیلی ذوق می‌کنه ولی خیلی سرد برخورد کرده نمی‌دونم خسته بود نمی‌دونم جریانش چی بود حالمو بد کرده حتی ی پیام تشکر خشک خالیم بهم نداد چقد بی احساس بود😅

ولی الان ب یکی ی کادو دادم فک کردم خیلی ذوق می‌کنه ولی خیلی سرد برخورد کرده نمی‌دونم خسته بود نمی‌دو ...

آخی چه حس بدی 🥺🥺🥺اشکال نداره بعضی آدما نمی تونند احساسات خودشون رو بروز بدن

آخی چه حس بدی 🥺🥺🥺اشکال نداره بعضی آدما نمی تونند احساسات خودشون رو بروز بدن

میدونی چی آورده بود ی شاخه ساقه گل هست تو باغچه ها ساقه ک چندتا برگ داره شبیه اینا ک قلمه میزنن تازه هیچ گلیم روش نبود برگ خالی بنظرت چرا این دیگ چی بود نمی آورد سنگین تر بود😅