2821
2789
عنوان

مگه میشه؟😶‍🌫️

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 38 پست
من هنو درک نکردم چرا خانومایه نی نی سایت از تاپیکای خاله زنک بازی بیشتر خوششون میاد و شرکت میکنن تا ...

سلام چون به قدری خاطره بد از دوران بارداری دارم از۳ تا بارداریم که سعی میکنم از یه کیلومتری تاپیک بارداری رد نشم 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
اوه اوه حتما اولیته ایقد ناز و ادا داری خواهر.خدا سلامتی بده ما که شیش تا زاییدیم اقامون نفهمیم چی ش ...

خدا سلامتی بده والا ما بس زور زدیم نگرفت بعد شش سال بایدم خاطرخاداشته باشم😂🤦🏻‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام چون به قدری خاطره بد از دوران بارداری دارم از۳ تا بارداریم که سعی میکنم از یه کیلومتری تاپیک با ...

من یکی زاییدم از اول تااخرش هفت جدوابادمو دیدم دگ اسم بارداری میاد سکته میکنم انقد ک بدویاربودم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

خدا سلامتی بده والا ما بس زور زدیم نگرفت بعد شش سال بایدم خاطرخاداشته باشم😂🤦🏻‍♀️

خدا طول عمر بده.ما هم زوری زوری گرفت.سوراخ سوراخ شدم بس امپول زدم.دیگه گفتم خدایا گی خوردم بسه😅

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
اوه اوه حتما اولیته ایقد ناز و ادا داری خواهر.خدا سلامتی بده ما که شیش تا زاییدیم اقامون نفهمیم چی ش ...

راستی من هماتومم دارم مجبورم اینطوری باشم نازو ادا بلد نیستم از خودم در بیارم عمرا

من یکی زاییدم از اول تااخرش هفت جدوابادمو دیدم دگ اسم بارداری میاد سکته میکنم انقد ک بدویاربودم

لعنت به ویار خیلی بد بود

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

استرسشم ببخشیدا خیلی عنه

ببین خیییییلی بده خیییییییییییلی

راستی من هماتومم دارم مجبورم اینطوری باشم نازو ادا بلد نیستم از خودم در بیارم عمرا

شوخی کردم دختر.مگه من شیش تا زاییدم.همین یکی هم کلی اذیت شدم.میدونم چند ماه اول واقعا سخته.بدن خیلی سریع واکنش نشون میده به تغییر هورمونا

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

آدم تو کار خدا نعوذبالله میمونه یکی بچه نمیخواد خدا بس میده طرف مجبوره سقط کنه یکیم زار میزنه فایده نداره چراکفرا زیاد شده جدیدا بعضی تاپیکارو میبینم دلم میگیره

2824
2823
2791
2779
2792